Metin 2 para kazandırır mi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar çalıştığım yerdeki bir amca Metin 2 oynuyormuş ve oyunda ki itemler paraya dönüşüyor dedi ve bende bu sözünü duyunca hemen merak ettim.oyun oynayan birisi değilim ara sıra oyun girerim bu para kazanma işi nasıl oluyor zormu yoksa kolaymi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Kazandırır da sermaye gerektiriyor diye biliyorum bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.

Dostum şimdi oyuna fazla vaktini harcanan lazım Metin2 de para kazanma 2 türe ayrılıyor 1 metin2 TR ve pvp trde genelde iten alisverisi olur won satarsın ama yasak olması lazım won satmak para edicek iten kazanmakta vakit alır
Pvpde ise her şeyin ticareti döner pvplerde 55-120
1-120 olarak değişir pvpler bence daha zevkli kısa omurlu oluyorlar genelde oyun başı iyi iten düşürürsen veya oyuna para atıp veya 1den fazla hesap kasarsan iyi droplar düşürürsen pet falan yaparsan kazanırsın ama çok vakit istiyor.
Ben 2 sene önce falan oynarken bı adam durup dururken bütün esyalarini bana vermişti ve sağlam esyalardi petini satmıştım 2 bin TL falan gelmişti galiba öyle işte

Dostum şimdi oyuna fazla vaktini harcanan lazım Metin2 de para kazanma 2 türe ayrılıyor 1 metin2 TR ve pvp trde genelde iten alisverisi olur won satarsın ama yasak olması lazım won satmak para edicek iten kazanmakta vakit alır
Pvpde ise her şeyin ticareti döner pvplerde 55-120
1-120 olarak değişir pvpler bence daha zevkli kısa omurlu oluyorlar genelde oyun başı iyi iten düşürürsen veya oyuna para atıp veya 1den fazla hesap kasarsan iyi droplar düşürürsen pet falan yaparsan kazanırsın ama çok vakit istiyor.
Ben 2 sene önce falan oynarken bı adam durup dururken bütün esyalarini bana vermişti ve sağlam esyalardi petini satmıştım 2 bin TL falan gelmişti galiba öyle işte
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim sanırım benlik bı iş değil çünkü ben ara sıra oyun oynayan biriyim baya vakit harcamam lazımmış para kazanmak için.😄

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim sanırım benlik bı iş değil çünkü ben ara sıra oyun oynayan biriyim baya vakit harcamam lazımmış para kazanmak için.😄
evet ve trde daha da çok harcamanız lazım pvpde yine oto av falan oluyor bilgisayarı açık bıraksanız yetiyor ama trde o yok trde sadece zaman şans falan önemli bide ne kadar para atarsan o kadar güçlenirsin

öncelikle bi konuya ilk yorumum umarım doğru şekilde yazıyorumdur :giggle: ben bundan 2 yıl önce bir ortak ile metin2 TR'de iş yapıyordum. önce 2 hesap toplam 8 karakter hidra dönüyordum. 8 karakterin 4ü ninja 4ü şamandı. ninjanın üst itemler yanlış hatırlamıyorsam 60-100k TL arasında bir şey olması lazım. sonradan meleye geçtik. 1 ana hasar karakteri ninja 15 drop çarı toplam 16 client açık şekilde giriyordum zindan bitimi 16 meley sandıgı alıp çıkıp geçit biletiyle tekrar ve tekrar giriyordum. günde en az 5-6 saat bu şekilde yaparsan güzel bir para bırakıyor sana yani karlı evet. ama güzel bir başlangıç sermayesi lazım. işin oyun içi satış ve wonu TL'ye çevirme işlemlerine arkadaş bakıyordu ben bilmiyorum sadece meley dönüyordum. ben bu işi yapıcam dersen 16 client meley şeklinde youtubedan arama yaparak araştırabilirsin kafana yatarsa gereken sermayeyi neler alınması gerektigini falan bulursun zaten bir çok yerde. meley ve hidra dışında da illaki bir şeyler vardır fakat benim bildigim bu kadar.

ufak bi not: metin2yi iyi bilmen gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri