Bütçe Aralığında Telefon Önerisi

İkisi arasında kamera ve yazılım olarak hangisi daha stabildir?
Yazılım olarak samsung bi tık daha öndedir muhtemelen. One ui7 ile stabilizasyonu bozdular biraz. Honor/huawei android tarafında yazılımda samsungla kapışabilecek tek marka. Kamera mevzusunu pek bilmiyorum ama bence 400pro daha iyidir youtubeda kamera kaeşılaştırmalarını bulabilirsin

Yazılım olarak samsung bi tık daha öndedir muhtemelen. One ui7 ile stabilizasyonu bozdular biraz. Honor/huawei android tarafında yazılımda samsungla kapışabilecek tek marka. Kamera mevzusunu pek bilmiyorum ama bence 400pro daha iyidir youtubeda kamera kaeşılaştırmalarını bulabilirsin
1753532268070.webp

Bu üçlü arasında kaldım.

Kanka bende şimdi baktım. Honor 400pro her kulvarda ayrı tokatlamış. Ekran kamera batarya ram depolama arlarında dağlar var. Ha 256gb yi de dolduramazsın o ayrı konu ama 12gb ram ilerde farkı belli eder. Honor400proyu s24 ultrayla kıyaslamak daha doğru gibi özellikler daha başa baş. Ha ama sorsanki aradaki 8k farka değer mi. Senin bütçene ve ihtiyaçlarına bağlı. Bi de s24fe kalın çerçevelere sahip olduğundan o premium algısını tam veremiyo. 400pro tasarım olarak daha tatmin eder

Her şeyin en sonu en iyisi olsun diye bir takıntın yoksa honor 400 pro her isi gorebilecek tam paket bir cihaz. sahsen xiaomi 14t pro 12/512 ve honor 400 pro 12/512den sonrasini biraz anlamsiz buluyorum.

Server kayıt muhabbeti ne hocam. Btüçe olarak da şöyle diyeyim o zaman 25-35 ve 35-50 arası en iyi telefonlar hangileri? Kamera , ekran , işlemci en önemli beklentilerim. S modellerinin düz olanları küçük olmasıyla biraz cezbediyor.
Mi 15 kullanıyorum

Direnç kayıt diye bir şey var telefonu açıp devreyle müdahale edip imei atiyorlar

Server kayıt açılmadan direk yazılım ile orjinal kalıyor

Yd telefon en mantıklı seçeneğin olur

Server kayıt muhabbeti ne hocam. Btüçe olarak da şöyle diyeyim o zaman 25-35 ve 35-50 arası en iyi telefonlar hangileri? Kamera , ekran , işlemci en önemli beklentilerim. S modellerinin düz olanları küçük olmasıyla biraz cezbediyor.
Yazılım üzerinden imei atılıyor artık cihazlara tabi her cihaz için geçerli değil sınırlı cihazlar için geçerli senin bütçene de en uygun cihaz 15 ultra konuda önerilen hiç bir telefon bu cihazın yanına ne yazık ki yaklaşamaz.

s25 plus 256 veya 512

Mi 15 kullanıyorum

Direnç kayıt diye bir şey var telefonu açıp devreyle müdahale edip imei atiyorlar

Server kayıt açılmadan direk yazılım ile orjinal kalıyor

Yd telefon en mantıklı seçeneğin olur
Ne kadara yapıyorlar o işlemi?
Yazılım üzerinden imei atılıyor artık cihazlara tabi her cihaz için geçerli değil sınırlı cihazlar için geçerli senin bütçene de en uygun cihaz 15 ultra konuda önerilen hiç bir telefon bu cihazın yanına ne yazık ki yaklaşamaz.
İşte bir alt kademede samsung tablet ile birlikte s24fe yi kullanmak mı yoksa honor 400pro mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,976
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri