- Reaksiyon skoru
- 740
S24 fe veya honor 400 pro olabilirPeki bütçemi korumak istersem ne önerirsiniz
S24 fe veya honor 400 pro olabilirPeki bütçemi korumak istersem ne önerirsiniz
İkisi arasında kamera ve yazılım olarak hangisi daha stabildir?S24 fe veya honor 400 pro olabilir
Yazılım olarak samsung bi tık daha öndedir muhtemelen. One ui7 ile stabilizasyonu bozdular biraz. Honor/huawei android tarafında yazılımda samsungla kapışabilecek tek marka. Kamera mevzusunu pek bilmiyorum ama bence 400pro daha iyidir youtubeda kamera kaeşılaştırmalarını bulabilirsinİkisi arasında kamera ve yazılım olarak hangisi daha stabildir?
Yazılım olarak samsung bi tık daha öndedir muhtemelen. One ui7 ile stabilizasyonu bozdular biraz. Honor/huawei android tarafında yazılımda samsungla kapışabilecek tek marka. Kamera mevzusunu pek bilmiyorum ama bence 400pro daha iyidir youtubeda kamera kaeşılaştırmalarını bulabilirsin
Kanka bende şimdi baktım. Honor 400pro her kulvarda ayrı tokatlamış. Ekran kamera batarya ram depolama arlarında dağlar var. Ha 256gb yi de dolduramazsın o ayrı konu ama 12gb ram ilerde farkı belli eder. Honor400proyu s24 ultrayla kıyaslamak daha doğru gibi özellikler daha başa baş. Ha ama sorsanki aradaki 8k farka değer mi. Senin bütçene ve ihtiyaçlarına bağlı. Bi de s24fe kalın çerçevelere sahip olduğundan o premium algısını tam veremiyo. 400pro tasarım olarak daha tatmin ederAlıntıyı görüntüle
Bu üçlü arasında kaldım.
Mi 15 kullanıyorumServer kayıt muhabbeti ne hocam. Btüçe olarak da şöyle diyeyim o zaman 25-35 ve 35-50 arası en iyi telefonlar hangileri? Kamera , ekran , işlemci en önemli beklentilerim. S modellerinin düz olanları küçük olmasıyla biraz cezbediyor.
Yazılım üzerinden imei atılıyor artık cihazlara tabi her cihaz için geçerli değil sınırlı cihazlar için geçerli senin bütçene de en uygun cihaz 15 ultra konuda önerilen hiç bir telefon bu cihazın yanına ne yazık ki yaklaşamaz.Server kayıt muhabbeti ne hocam. Btüçe olarak da şöyle diyeyim o zaman 25-35 ve 35-50 arası en iyi telefonlar hangileri? Kamera , ekran , işlemci en önemli beklentilerim. S modellerinin düz olanları küçük olmasıyla biraz cezbediyor.
Ne kadara yapıyorlar o işlemi?Mi 15 kullanıyorum
Direnç kayıt diye bir şey var telefonu açıp devreyle müdahale edip imei atiyorlar
Server kayıt açılmadan direk yazılım ile orjinal kalıyor
Yd telefon en mantıklı seçeneğin olur
İşte bir alt kademede samsung tablet ile birlikte s24fe yi kullanmak mı yoksa honor 400pro mu?Yazılım üzerinden imei atılıyor artık cihazlara tabi her cihaz için geçerli değil sınırlı cihazlar için geçerli senin bütçene de en uygun cihaz 15 ultra konuda önerilen hiç bir telefon bu cihazın yanına ne yazık ki yaklaşamaz.
O da mantıklı geliyor bana.S24 samsung 30 35 k arası
En mantıklısı o bence honor xioami falanda boşverO da mantıklı geliyor bana.