2000 küsür verdim 2022 dene kazıgı![]()

2000 küsür verdim 2022 dene kazıgı![]()
knk içinden raf ve şiş çıkıyor zaten diye biliyorum. Var mi bir farkıbu tür raf öneririm altı üstü aynı anda oluyorYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Bunlar tam çöp hocam ya. ben aldım çok yukarı ızgaraya yaklaştırdıgı için yanıyor. Ek olarak ekmek vb şeyleri koyarsanız da aşağıdan gelen hava yukardakı ızgaraya yapıştırıyorbu tür raf öneririm altı üstü aynı anda oluyorYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Knk sirkeli su koyup ısıtıp yumuşatıp diş fırçası ve kulak çöpü ile girişmek lazım büyük ihtimal de yüksek ısı olduğu için bakteri oluşma gibi bir durum olacağını zannetmiyorum çünkü hastanede sürekli ameliyathane de kullanılan cerrahi alet ve çarşaflarda fırınlanarak dezenfekte ediliyor.Bunlar tam çöp hocam ya. ben aldım çok yukarı ızgaraya yaklaştırdıgı için yanıyor. Ek olarak ekmek vb şeyleri koyarsanız da aşağıdan gelen hava yukardakı ızgaraya yapıştırıyorbenım ekmek kömür olmustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ben çok öncelerden philips almıştım. Akılsız herifler üst ızgaraya bir koruma vs yapmamışlar. Ne pişirsek yağı vs oraya sıçrıyordu. Çıakrtılabilir veya ulaşılabilir olmadığı için temizlemesi imkansızdı. Bunda öyle bir sorun var mıdır ? Üstteki ızgaraya yağ fln sıçrıyor mu ?
Valla hocam sirke, fırca fln çok mumkun gelmıyor ama denerim tekrar. philipsin bu mdelinde kesinlikle mühendislik hatası var. Çoğu kişi dile getirmiş. Peki bu cosori'de de benzer bir yapı mı var ? Yoksa üst kapalı mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.Knk sirkeli su koyup ısıtıp yumuşatıp diş fırçası ve kulak çöpü ile girişmek lazım büyük ihtimal de yüksek ısı olduğu için bakteri oluşma gibi bir durum olacağını zannetmiyorum çünkü hastanede sürekli ameliyathane de kullanılan cerrahi alet ve çarşaflarda fırınlanarak dezenfekte ediliyor.
O ısınma çubukları vidayla sökülmüyor mu acaba, tam göremedim ama sökülebilse epey kolay olur temizlemesi.Valla hocam sirke, fırca fln çok mumkun gelmıyor ama denerim tekrar. philipsin bu mdelinde kesinlikle mühendislik hatası var. Çoğu kişi dile getirmiş. Peki bu cosori'de de benzer bir yapı mı var ? Yoksa üst kapalı mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
Edit : bunda da aynı resistans yapısı var ama en azından daha ulaşılabilir görünüyor. Philips tam bir işkence.
Hocam evet simdi hazir patetes ile denedim 30dk pisirdim gayet guzel oldu. Ev patetesi için pisirme oneriniz var mi acaba.Hazır donmuş patates kullanın