Captainenes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
Termal macun alıcağım ilk seçimim arctic mx-4 oldu yeterli bir termal macunmudur yoksa yetersizmi. Bazılarından yetersiz cevabı aldımda
Noctua NT-H1Termal macun alıcağım ilk seçimim arctic mx-4 oldu yeterli bir termal macunmudur yoksa yetersizmi. Bazılarından yetersiz cevabı aldımda
Katı termalerden anladığım pek söylenemezde ekstradan bilgi gerekirse diye ben termal macunu ryzen 5 5600 için alıcağımHeilos termal pad alabilirsiniz. AMD versiyonunu tercih edebilirsiniz, Intel'e göre bir tık daha büyük.
Aman aman bir fark yok aralarında. Hangisi uygunsa onu alın.
MX Serisinde İlk Tercih MX-6 Olması Lazım .Termal macun alıcağım ilk seçimim arctic mx-4 oldu yeterli bir termal macunmudur yoksa yetersizmi. Bazılarından yetersiz cevabı aldımda
Tamamdır hocam sağolun.Aman aman bir fark yok aralarında. Hangisi uygunsa onu alın.
Mx serisinden daha iyi bir şey varken hazır yılda bi değiştiriyoken iyisiyle değiştiriyim diye umuyorumda tf8 e yönelcem sanırımMX Serisinde İlk Tercih MX-6 Olması Lazım .
Termal İletkenlik Değeri Daha İyi MX-6'ya Göre Alınır .Tamamdır hocam sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mx serisinden daha iyi bir şey varken hazır yılda bi değiştiriyoken iyisiyle değiştiriyim diye umuyorumda tf8 e yönelcem sanırım
Peki benim ekran kartım uzun süredir oyunlarda yük altında 70 dereceyi rahatça geçiyo garantisinin bitmesine daha 1 yıl var hazır onunda termal macununu değiştirmelimiyim.Thermalright TF8'i unutmuşum, kusura bakmayın. Testlerde Noctua NT-H1 ve Thermal Grizzly Kryonaut'tan da iyi sonuç veriyor.