bakımı gerek hocamFazla sıcak geldi
fanların tozunu aldım sadecebakımı gerek hocam
2 fanlı modelse çok normal havaların sıcaklığıyla birlikte kabul edilebilir anormal bi durum yokFazla sıcak geldi
evet 2 fanlı2 fanlı modelse çok normal havaların sıcaklığıyla birlikte kabul anormal bi durum yok
ıcındekı macun bitmiştir rahatsız etmıyorsa boylede kullanabılırsınfanların tozunu aldım sadece
hocam kartın cektıgı güç ortada 76 fazla bence2 fanlı modelse çok normal havaların sıcaklığıyla birlikte kabul edilebilir anormal bi durum yok
Fazla sıcak geldi
maşallah hocam
90 start 5 5 5 arttı alt f4 koydum bıraksam aslani rahat 120 goruemaşallah hocam
aslan parcası harbıden benımkı 74 e vurunca tedırgın oluyorum ama 9 aylık kart daha90 start 5 5 5 arttı alt f4 koydum bıraksam aslani rahat 120 gorue
furmark testinde tam yükte çalışıyor havaların ortalama 35-40 derece olması ve soğutmasının yeterli olmaması sorun normal sıcaklıklarda (15-20 derece) 70 civarında çalışır o kart ki emsalleri de hemen hemen aynı performansı veriyor 3 fanlı model değilse tabiiıcındekı macun bitmiştir rahatsız etmıyorsa boylede kullanabılırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kartın cektıgı güç ortada 76 fazla bence
Fazla sıcak geldi