stokla şu sıcaklarda 5600ü soğutamazsın zaten alıyorsun phantom spirit yoluna bakıyorsunklasik bir iş yaparken oyun oynarken 93 dereceden inmiyor stok fan kullanıyorum termal macunu en son ne zaman yeniledim bilmiyorum sizce fan temizliği+ termal macun yenilmesi yapsam sorun çözülür mü? işlemci: r5 5600
mx4 ya da mx6 al bütçene göre de soğutucu seçersinpeki hangi kule tipi saoğutucuyu almalıyım? + hangi termal macunu önerirsiniz?
grizzy öneriyorlar çoğu forumda o nasılmx4 ya da mx6 al bütçene göre de soğutucu seçersin
Aynen şu sıcakta kesin çözerTermal macun + undervolt ile bedavaya çözersin
Phantom Spirit + TF8peki hangi kule tipi saoğutucuyu almalıyım? + hangi termal macunu önerirsiniz?
2 3 derece için fazla para veririm ben diyorsan algrizzy öneriyorlar çoğu forumda o nasıl
tf8 e gerek varmı ya mx4 mx6 tf4 bile çözer işini 5600 zaten işlemciPhantom Spirit + TF8
5600x o bundan 2 sene önce stokla soğutuyordum dostumstokla şu sıcaklarda 5600ü soğutamazsın zaten alıyorsun phantom spirit yoluna bakıyorsun
Almışken alsın tf8 lazım olur phantom spiritle zaten tf7 geliyor2 3 derece için fazla para veririm ben diyorsan al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tf8 e gerek varmı ya mx4 mx6 tf4 bile çözer işini 5600 zaten işlemci
evet onu yazacaktım şimdi tf7 iş görür müAlmışken alsın tf8 lazım olur phantom spiritle zaten tf7 geliyor