4070 superden 5070 e geçilir mi?

kardesım ne yaptın gectın mı ? ben de aynı durumdayım 4070 superın performansından sonuna kadar memnunum sadece biraz coil whine sesi var o yuzden 5070e geceyım dıyorum ama onun performansı nasıldır bılemıyorum. geçtiysen memnun musun ?

Kas gücü farkı çok az, sırf MFG teknolojisi için değer mi bilemedim.

kardesım ne yaptın gectın mı ? ben de aynı durumdayım 4070 superın performansından sonuna kadar memnunum sadece biraz coil whine sesi var o yuzden 5070e geceyım dıyorum ama onun performansı nasıldır bılemıyorum. geçtiysen memnun musun ?
Kart marka ne ve kaç derece hocam

RTX 6000 serisini bekle. Yapısal olarak değişim olacak. Hem daha performanslı hem de daha az güç tüketip daha az ısınan kartlar olacak.

Neyse geçtiysen yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.
Merhaba elimdeki 1 yıllık 4070 super için bir arkadaşla 21300 e anlaştık bunu satıp 25600 e inno 5070 i peşine 3 taksit almak mantıklı bir geçiş olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RTX 6000 serisini bekle. Yapısal olarak değişim olacak. Hem daha performanslı hem de daha az güç tüketip daha az ısınan kartlar olacak.

Neyse geçtiysen yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç pişman değilim o zamana ekonomi ne hale gelir belli değil MFG çok işime yarıyor 2k 185hz monitörüm var MFG teknolojisi oynadığım hikayeli oyunların çoğunda destekliyor ve rahatça 200fps leri görüntü akışı bozulmadan ve gecikmeyi hissetmeden alabiliyorum o yüzden mutluyum.

1 jenerasyon ileriye geçiceksin ufak bi miktar farkıyla bence kesin geç ama sıcaklık değerlerini kontrol etmelisin cayır cayır yanan ekran kartı almanı istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,151
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri