RTX4070 5070 Takas Edilir Mi

1 tane oyun koyup fark var demek zır cahillikten başka bir şey degil bende biliyorum 5070 in daha iyi oldugunu ama 10k verilince elince geçen perfromans farkına deymiyor zaten 33-34 e çok rahat 9070xt alınıyor o yüzden 4070 devam etmesinde bir sorun yok

1 tane oyun koyup fark var demek zır cahillikten başka bir şey degil bende biliyorum 5070 in daha iyi oldugunu ama 10k verilince elince geçen perfromans farkına deymiyor zaten 33-34 e çok rahat 9070xt alınıyor o yüzden 4070 devam etmesinde bir sorun yok
Hocam size kötü bir şey söylemedim ama zaten genel fark tablosunu da çoktan eklemiştim ikinci resim genel fark tablosu bunu farkedememek gerçek cahillik maalesef. Bende makul bir teklif diyemem ama 5070 4070 super eşdeğeri aynı demeniz çok yanıltıcı böyle tepki vermenize gerek yoktu arada aslında büyük bir fark var

Son düzenleme:
üstüne 5den fazla verme
5i kimse kabul etmez kolay kolay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070ler 18 civarına bulunabiliyor. Ama 5070ler 26k civarı genel olarak. Marka model takıntın yoksa daha uyguna bulunur. Ama eğer 8k civarına falan kabul ediyorsa düşünme bile bence. Aradaki fiyat farkına değer mi konusuna gelince de o kadar fiyat farkına performans olarak yakın olmasının sebebi yeni nesil olması. Ekran kartın sana yetiyorsa değiştirme. Değiştireceksen 5070ti 5080 almaya çalış

Bu moderasyon şakamı konu sahibi ben degilim bana ceza kesmisler gözünüz mü görmüyor düzeltin kardeşim hatanızı konu sahibi başkası cezayı ben alıyorum komedi

Geri