Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 898
doğru dedin onu ıadsklnjdsdmdHocam parolapara için kredi kartını nasıl kullanıcaz ki iyzico kullanılabilir sadece
doğru dedin onu ıadsklnjdsdmdHocam parolapara için kredi kartını nasıl kullanıcaz ki iyzico kullanılabilir sadece
4070 hala o kadar para ediyor mu ya, bende de MSI 4070 Gaming X Slim var, para etmeyecek diye hiç satmayı bile düşünmedim.Merhaba elimdeki 1 yıllık 4070 super için bir arkadaşla 21300 e anlaştık bunu satıp 25600 e inno 5070 i peşine 3 taksit almak mantıklı bir geçiş olur mu?
Inno3d ye geç sağlam kart kaliteli soğutmaya sahip.Hocam parolapara için kredi kartını nasıl kullanıcaz ki iyzico kullanılabilir sadece
75 i çok geçeceğini düşünmüyorum ben de sağolun yorum içinInno3d ye geç sağlam kart kaliteli soğutmaya sahip.
Bana da öyle geldi hocamAma fiyatlar dediğin gibiyse, her türlü geçmeye değer.
Sıcaklık değeri daha alttada olabilir ama üzmez75 i çok geçeceğini düşünmüyorum ben de sağolun yorum için
Çok da farklı değiller zaten4070 değil hocam 4070 super
Keşke olsa hocam da onun için de psu yu da yükseltmem lazım 650w şuankideğer, cebinden sadece 4300 tl çıkacak yeni nesil bir karta, garanti süresi olan karta geçmiş olacaksın ancak yerinde olsam bütçen varsa tabii ki zorlayabilirsen 5070 ti çok daha iyi olur.