İnadına uğraşıp böyle yapasım varBu amazonda iyice delirdi. Aradaki fark 200 TL. Hediye kartı olarak vermek varken iade edip tekrar satın alın diyor.
İnadına uğraşıp böyle yapasım varBu amazonda iyice delirdi. Aradaki fark 200 TL. Hediye kartı olarak vermek varken iade edip tekrar satın alın diyor.
Yapmak en basiti. Kargo evden alınıyor. Ödemeyi 1 ay sonraya atıyorum. Ama her iki taraf içinde mantıklı hiçbir tarafı yok.İnadına uğraşıp böyle yapasım var
Beyaz olanı 4.390 imiş. 110 tl için uşraşmaya değmez yaYapmak en basiti. Kargo evden alınıyor. Ödemeyi 1 ay sonraya atıyorum. Ama her iki taraf içinde mantıklı hiçbir tarafı yok.
Harbiden he. Belki yeni gelenden ses mes gelir bi sorunu vardır gerek yokBeyler elinizdeki mous QC yani kalite olarak kusursuz ise sakın 200 TL için uğraşmayın.
Kimse 200 tl için yapmıyor iadeyi. Tamamen psikolojik. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki o aradaki 200 TL ile hiçbir şey yapamayacağını bilen ama iade edip ucuza alırsa rahatlayan insanlarla doluyuz.200 lira için açıp 1 hafta kullandığı ürünü iade edip tekrar alacak çürümüş insanlarla aynı ülkede yaşamak can sıkıcı.
Alışveriş bağımlılığının büyük göstergelerinden biri insanın başka derdi olmazsa böyle şeyleri dert edinip kendini hasta eder zaten hiçbir şekilde tatmin olmaz.Kimse 200 tl için yapmıyor iadeyi. Tamamen psikolojik. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki o aradaki 200 TL ile hiçbir şey yapamayacağını bilen ama iade edip ucuza alırsa rahatlayan insanlarla doluyuz.
KatılıyorumAlışveriş bağımlılığının büyük göstergelerinden biri insanın başka derdi olmazsa böyle şeyleri dert edinip kendini hasta eder zaten hiçbir şekilde tatmin olmaz.
Ben bunu yapmayacağım. Çünkü bu etik bir durum değil. Kendi adıma bunu söyleyebilirim ama yapan da çok olur. Buna da eminim.200 lira için açıp 1 hafta kullandığı ürünü iade edip tekrar alacak çürümüş insanlarla aynı ülkede yaşamak can sıkıcı.
Ülke sütü bozuklarla dolu, bu forum sitesi de aynı şekilde.200 lira için açıp 1 hafta kullandığı ürünü iade edip tekrar alacak çürümüş insanlarla aynı ülkede yaşamak can sıkıcı.
Ne zamana kadar indirim belli mi?Satıcı: Amazon
Siyah:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSPN...069-21&ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Beyazı da 4.390 TL.