var var alalı 1 sene olmadı ama vaktim yok onu sök kargoya ver cart curtgaranti varsa destek isteseydin
yani o zaman uğraşmak istemeyen 2.el alsın :dvar var alalı 1 sene olmadı ama vaktim yok onu sök kargoya ver cart curt
4 senedir hawk fab v1 kullaniyorum memnunum. Garantide sikintisi da yok. Oneririm.
xDrive Akdeniz ve Hawk Future modellerinde benim gözüm. 9 bin tlden aşağı önce hangisi inerse alacağım. Aynısını öneriririm.
Exvega andromeda kullanıyorum 120 kiloyum memnunum amortisörü falan baya iyi atlayarak oturuyorum üstüne hala bir şey olmadı 1 buçuk yıl oldu alalı
Hocam zaten eylülden sonra alıcam bu arada bütçe sınır kalktızio venom xl. Hem rahat hem de zio çok ilgili.
Xprime, Xdrive, Asus, Rampage ve Hawk koltukların hepsini kullandim. Benim tavsiyem Hawk Future serisi. Süngeri yumuşak degil uzun süre oturmada bile yormaz. Bel desteği de çok iyi, sağlamlık konusunda Asus ve Hawk aldığım en sağlam koltuklardi. (Asus ben aldığımda 24 bin liraydı şu an 30 bin liradan fazladır o yüzden dahil etmiyorum). Bence Hawk future serisi al. Hawk'in diğer koltuklarında mekanizma amortisör sırt sağlam ama kolcaklar çok narin.Rahatlık/Konfor-Uzun ömür-Sağlamlık açısından en iyi oyuncu koltuğu hangisi(FP ama ucuz olanlardan değil)
185-110Kg
Hocam bende fab ve future serisi var. Fab'ın kolcaklari biraz dayanıksız. Üzerine yüklenince kırıldı.4 senedir hawk fab v1 kullaniyorum memnunum. Garantide sikintisi da yok. Oneririm.
o zaman önerdiğin modelleri şuXprime, Xdrive, Asus, Rampage ve Hawk koltukların hepsini kullandim. Benim tavsiyem Hawk Future serisi. Süngeri yumuşak degil uzun süre oturmada bile yormaz. Bel desteği de çok iyi, sağlamlık konusunda Asus ve Hawk aldığım en sağlam koltuklardi. (Asus ben aldığımda 24 bin liraydı şu an 30 bin liradan fazladır o yüzden dahil etmiyorum). Bence Hawk future serisi al. Hawk'in diğer koltuklarında mekanizma amortisör sırt sağlam ama kolcaklar çok narin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende fab ve future serisi var. Fab'ın kolcaklari biraz dayanıksız. Üzerine yüklenince kırıldı.
Hawk Fame brocum al pişman olmazsıno zaman önerdiğin modelleri şu
şekilde
tek tek
yazabilirmisin rica etsem özellkleriyle(neresi iyi/kötü olarak) yaklaşık bütçe 15k filan olucak
müsait zamanında yazabilirsin
valla sen tankersin(200kg ) galiba mekanizma vs dandikte ben kolçakları kıramadım daha dün birde sinirlendim lolde hayvani bir güçle yumruk attımXprime, Xdrive, Asus, Rampage ve Hawk koltukların hepsini kullandim. Benim tavsiyem Hawk Future serisi. Süngeri yumuşak degil uzun süre oturmada bile yormaz. Bel desteği de çok iyi, sağlamlık konusunda Asus ve Hawk aldığım en sağlam koltuklardi. (Asus ben aldığımda 24 bin liraydı şu an 30 bin liradan fazladır o yüzden dahil etmiyorum). Bence Hawk future serisi al. Hawk'in diğer koltuklarında mekanizma amortisör sırt sağlam ama kolcaklar çok narin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende fab ve future serisi var. Fab'ın kolcaklari biraz dayanıksız. Üzerine yüklenince kırıldı.
85 kiloyum arkadaşım. Ben koltuğa otururken kolcaklardan destek aliyorum. Ve kırıldı. 4mm plastik tutuyor o kolları en fazla ne kadar sağlam olabilir?valla sen tankersin(200kg ) galiba mekanizma vs dandikte ben kolçakları kıramadım daha dün birde sinirlendim lolde hayvani bir güçle yumruk attım