Oyuncu Koltuğu Önerisi

var var alalı 1 sene olmadı ama vaktim yok onu sök kargoya ver cart curt
yani o zaman uğraşmak istemeyen 2.el alsın :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 senedir hawk fab v1 kullaniyorum memnunum. Garantide sikintisi da yok. Oneririm.
xDrive Akdeniz ve Hawk Future modellerinde benim gözüm. 9 bin tlden aşağı önce hangisi inerse alacağım. Aynısını öneriririm.
Exvega andromeda kullanıyorum 120 kiloyum memnunum amortisörü falan baya iyi atlayarak oturuyorum üstüne hala bir şey olmadı 1 buçuk yıl oldu alalı
zio venom xl. Hem rahat hem de zio çok ilgili.
Hocam zaten eylülden sonra alıcam bu arada bütçe sınır kalktı

Rahatlık/Konfor-Uzun ömür-Sağlamlık açısından en iyi oyuncu koltuğu hangisi(FP ama ucuz olanlardan değil)
185-110Kg
Xprime, Xdrive, Asus, Rampage ve Hawk koltukların hepsini kullandim. Benim tavsiyem Hawk Future serisi. Süngeri yumuşak degil uzun süre oturmada bile yormaz. Bel desteği de çok iyi, sağlamlık konusunda Asus ve Hawk aldığım en sağlam koltuklardi. (Asus ben aldığımda 24 bin liraydı şu an 30 bin liradan fazladır o yüzden dahil etmiyorum). Bence Hawk future serisi al. Hawk'in diğer koltuklarında mekanizma amortisör sırt sağlam ama kolcaklar çok narin.

4 senedir hawk fab v1 kullaniyorum memnunum. Garantide sikintisi da yok. Oneririm.
Hocam bende fab ve future serisi var. Fab'ın kolcaklari biraz dayanıksız. Üzerine yüklenince kırıldı.

Xprime, Xdrive, Asus, Rampage ve Hawk koltukların hepsini kullandim. Benim tavsiyem Hawk Future serisi. Süngeri yumuşak degil uzun süre oturmada bile yormaz. Bel desteği de çok iyi, sağlamlık konusunda Asus ve Hawk aldığım en sağlam koltuklardi. (Asus ben aldığımda 24 bin liraydı şu an 30 bin liradan fazladır o yüzden dahil etmiyorum). Bence Hawk future serisi al. Hawk'in diğer koltuklarında mekanizma amortisör sırt sağlam ama kolcaklar çok narin.

Hocam bende fab ve future serisi var. Fab'ın kolcaklari biraz dayanıksız. Üzerine yüklenince kırıldı.
o zaman önerdiğin modelleri şu
şekilde
tek tek
yazabilirmisin rica etsem özellkleriyle(neresi iyi/kötü olarak) yaklaşık bütçe 15k filan olucak
müsait zamanında yazabilirsin

o zaman önerdiğin modelleri şu
şekilde
tek tek
yazabilirmisin rica etsem özellkleriyle(neresi iyi/kötü olarak) yaklaşık bütçe 15k filan olucak
müsait zamanında yazabilirsin
Hawk Fame brocum al pişman olmazsın

valla sen tankersin(200kg ) galiba mekanizma vs dandikte ben kolçakları kıramadım daha dün birde sinirlendim lolde hayvani bir güçle yumruk attım

valla sen tankersin(200kg ) galiba mekanizma vs dandikte ben kolçakları kıramadım daha dün birde sinirlendim lolde hayvani bir güçle yumruk attım
85 kiloyum arkadaşım. Ben koltuğa otururken kolcaklardan destek aliyorum. Ve kırıldı. 4mm plastik tutuyor o kolları en fazla ne kadar sağlam olabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,564
Üyeler
185,764
Son üye
clsc36
Geri