Yardım Aula F75 vs James Donkey A3 Gateron

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
Bütçe
2000
Jd a3 1600 aula da 1900 tl hangisini almak mantıklı hangisi daha iyidir dostlar

İki seçenek sunduğun için Aula F75. Mchose G75 Pro yok eder bu ikisini.

İki seçenek sunduğun için Aula F75. Mchose G75 Pro yok eder bu ikisini.
hocam kablosuz ve knob tekerlekli klavye istiyorum mucai mk61 var şuan elimde kablosuz istemesem royal kludge r75 veya r65 alacaktım dün

James Donkey hiç bişey almam aldırmam değer 1300e aula.
önceden jd 710 kulaklık ve klavye kullandım 610s çok uzun süre memnun bırakmıştı aslında tabi aula daha kaliteli farkındayım fakat gateron olması iyi duruyor James Donkey a3 ün ve kırmızı beyaz tasarımıda hoş geldi gözüme

önceden jd 710 kulaklık ve klavye kullandım 610s çok uzun süre memnun bırakmıştı aslında tabi aula daha kaliteli farkındayım fakat gateron olması iyi duruyor James Donkey a3 ün ve kırmızı beyaz tasarımıda hoş geldi gözüme
Bu modelinin tipi güzelmiş harbiden ama JD olunca ben ön yargılıyım biraz.

Aulayı nerden alıyorsunuz o fiyata tr de hep pahalı dün ben de konu açmıştım kablosuz klavye önerisi diye hala temu üstünden mi uyguna alınıyor ?

Bu modelinin tipi güzelmiş harbiden ama JD olunca ben ön yargılıyım biraz.
bi ajazz 820 max olsa tadından yenmez de malum bu fiyat aralığı geçen seneki fiyatları bu klavyelerin A3 cidden beni bi cezbetti yalan olmasın çok soft premium duruyor sadece videolarda gördüğüm kadarıyla knob tekerleği çok yukarıda altında ufak bi boşluk var bu yüzden yalpalıyor her an çıkacakmış kopacakmış gibi duruyor onun dışında ak680 in 75 ve çoğunluk krem rengi hali gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aulayı nerden alıyorsunuz o fiyata tr de hep pahalı dün ben de konu açmıştım kablosuz klavye önerisi diye hala temu üstünden mi uyguna alınıyor ?
hayır hocam bir arkadaşla tanıştım burada kafede geçen gün kendinde 2 tane varmış satıyormuş pazarlığa yattık sağlamından ondan alıcam

Peki benimde bütçem max 3k sizce hangi klavyeyi almalıyım açıkçası tüm ekipmanlarım siyah o yüzden siyah istiyorum yine ve kablosuz istiyorum.

Peki benimde bütçem max 3k sizce hangi klavyeyi almalıyım açıkçası tüm ekipmanlarım siyah o yüzden siyah istiyorum yine ve kablosuz istiyorum.
eğer isterseniz bu James Donkey a3 ün linkini atabilirim sahibindende buldum bunu aklınızda bulunsun onun dışında kablosuz siyah olarak ajazz 820 max bulunabilir o bütçede önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbuldaysanız bu arkadaşla pazarlığa oturabilirsiniz

eğer isterseniz bu James Donkey a3 ün linkini atabilirim sahibindende buldum bunu aklınızda bulunsun onun dışında kablosuz siyah olarak ajazz 820 max bulunabilir o bütçede önerebilirim
Dün forumdaki arkadaş bu iki klavyeyi söyledi ama sizinkine de bir bakayım. mchose g75 pro / attack shark x85

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,242
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri