Yardım Aula F75 vs James Donkey A3 Gateron

Peki benimde bütçem max 3k sizce hangi klavyeyi almalıyım açıkçası tüm ekipmanlarım siyah o yüzden siyah istiyorum yine ve kablosuz istiyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/6026...z-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye

bu da önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün forumdaki arkadaş bu iki klavyeyi söyledi ama sizinkine de bir bakayım. mchose g75 pro / attack shark x85
g75 pro benim hoşuma gitmiyor iyi klavye fakat ben beğenmiyorum %60 mı istiyorsunuz yine bu tarzda 75 klavye mi

https://www.gaming.gen.tr/urun/6026...z-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye

bu da önerebilirim

g75 pro benim hoşuma gitmiyor iyi klavye fakat ben beğenmiyorum %60 mı istiyorsunuz yine bu tarzda 75 klavye mi
Hocam ben şuan corsair ın klavyesini kullanıyorum %60 lık klavye tkl diye geçenlerden inanılmaz memnunum yine 60 istiyorum heralde büyük klavyeler çok yer kaplıyor.

bu da önerebilirim

Akko hoşuma gitti tuşlardaki harfler üstlerinde yazaymış çok iyi olurmuş.

Hocam ben şuan corsair ın klavyesini kullanıyorum %60 lık klavye tkl diye geçenlerden inanılmaz memnunum yine 60 istiyorum heralde büyük klavyeler çok yer kaplıyor.

bende yaklaşık 3.5 4 senedir %60 klavye kullanıyorum nerden baksanız 8 farklı marka klavye kullanmışımdır şuanda önümde mucai mk61 var ben artık 75 klavyeye geçmek istiyorum fn+ok tuşu kombinasyonları yormaya başladı ok tuşlarını iş gereği çok aktif kullanıyorum ve yoruldum açıkçası birde knob isteme sebebim yine fn tuş kombinasyonları tabi sizin için önerdiğim 2 klavyede iyi olabilir

Peki bu 75 lik klavyelerde önerdiğiniz lablosuz ve siyah renkte var mıdır 3k bandında yine

hocam bu keycapslerin olayı bu zaten daha premium hissiyat katıyor görünüşte de daha hoş şahsen fakat üstü şeffaf olsun derseniz farklı klavyelerde dolu bu fiyat aralığında mad60 tarzı

Ben de mesela dünden beri deli gibi bakıyorum wraith de güzel klavyeler var ama uygun olanlar kablolu hep kablosuzların fiyatı inanılmaz artmış orda yada indirim beklemek lazım heralde.

Peki bu 75 lik klavyelerde önerdiğiniz lablosuz ve siyah renkte var mıdır 3k bandında yine
ajazz ak820 max öneririm hocam bende aradım fakat bulamadım royal kludge m75 var

65 olarakta şuan wraithte yunzii vardı

ajazz ak820 max öneririm hocam bende aradım fakat bulamadım royal kludge m75 var

2.elde darmoshark k8 bulunabilirse o da iyidir

2.elde darmoshark k8 bulunabilirse o da iyidir
Ajazz amazonda var galiba https://www.amazon.com.tr/dp/B0F7LS...333&creativeASIN=B0DQL63118&linkCode=asn&th=1

peki sence fiyat farkına mantıklı mı James Donkey a3 öyle böyle 800 e gelicek aula da 1300 e
Hiç düşünme aula al ilk popüler olduğu zaman temudan almıştım çok çok memnunum her şeyimi karşılıyor

evet şimdi gördüm listelemede beyaz mavi ceycapslisini eklemiştim çok hoş duruyor siyahıda sizin için isteğiniz doğrultusunda iyidir hocam ama aula gibi bu klavyelerinde 2200 2300 üstünde olması hoş değil

Hiç düşünme aula al ilk popüler olduğu zaman temudan almıştım çok çok memnunum her şeyimi karşılıyor
hocam bu çift tıklama muhabbetlerini gördüm demin araştırırken yaşadınız mı

evet şimdi gördüm listelemede beyaz mavi ceycapslisini eklemiştim çok hoş duruyor siyahıda sizin için isteğiniz doğrultusunda iyidir hocam ama aula gibi bu klavyelerinde 2200 2300 üstünde olması hoş değil

hocam bu çift tıklama muhabbetlerini gördüm demin araştırırken yaşadınız mı
Hayır öyle sorunlar yaşamıyorum kaliteli bir klavye düşünmeden alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,242
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks