Bf2042 veya bf5 kaldırmıyorsa bunu hiç kaldırmaz
1030 Kaldırır mı?
Aldığım en pahalı oyun olma adayı şu anda
1030 Kaldırır mı?
os*r os*r ipe diz yöntemi.Bf 88 çıkar artık adamlar nerden uyduruyor hikaye hiç anlamıyorum
bf1 hikayeis besttir hocam. üstüne tanımam.Bf 88 çıkar artık adamlar nerden uyduruyor hikaye hiç anlamıyorum
Evet o akıcılık hissine bi yapamadılar ama sanki bu biraz olmuş gibi duruyor dicemde sanki bf3 ün cilalanmış hali gibi geldi bana size de öyle geldimiGameplay Warzone gibi olsa çok iyi olurmuş
2042 nin cilalısı gibi geldi banada, en büyük fark yıkım fiziğine abanmışlar. Silahlar hiç sekmiyor, Uçak alınca harita çok küçük hissettiriyordu 2042 de, bundada aynı olucak gibi yayında F16 ile manevra yapana kadar mapten çıkıyor. Umarım çok büyük haritalar getirirler.Evet o akıcılık hissine bi yapamadılar ama sanki bu biraz olmuş gibi duruyor dicemde sanki bf3 ün cilalanmış hali gibi geldi bana size de öyle geldimi
Şu bf de uçak sürmeyi bi bf5 de iyi yapıyorum öbür oyunlarda hiç beceremedim2042 nin cilalısı gibi geldi banada, en büyük fark yıkım fiziğine abanmışlar. Silahlar hiç sekmiyor, Uçak alınca harita çok küçük hissettiriyordu 2042 de, bundada aynı olucak gibi yayında F16 ile manevra yapana kadar mapten çıkıyor. Umarım çok büyük haritalar getirirler.