Ekler
Son düzenleme:
Montajda veya baska bişeyde problem var bendede aynı işlemci benzer model sogutucum var occt de 68 derece
Hocam 2k da mı kullanıyorsunuz sizde. full yük mü 68 dereceMontajda veya baska bişeyde problem var bendede aynı işlemci benzer model sogutucum var occt de 68 derece
Peerles assassin 120 7500f ile cinebenchte 90 dereceyi görüyor bendeMontajda veya baska bişeyde problem var bendede aynı işlemci benzer model sogutucum var occt de 68 derece
yeni aldıysan termal macun alışma dönemi diye bir şey vardı galiba 1 2 gün kullan tekrar kontrol et termal macun iyice yayılsın.
Hocam, konu ile ilgili görsel paylaşmışsınız çok güzel. Fakat, işlemcinin ne kadar güç tükettiğini göremiyoruz. Hwmonitör indirip oyun içerisinden tekrar görsel atarsanız daha fazla bilgi sahibi oluruz. Bende Ryzen 7700 mevcut PubG'de 90w güç tüketiyor 77-80 derece sıcaklıklarda seyrediyor...
%100 fan hızında bu sıcaklık fazla termal macun durumu falan iyi mi
evet hocam çıkarttım.Yüzeydeki stickerı çıkarttığına emin misin
güzelce sürdüm hocam abartı olmayacak şekilde. yaydım aparatıyla birazcıkta%100 fan hızında bu sıcaklık fazla termal macun durumu falan iyi mi
Klimasız + bu sıcaklarda normal. Aynı işlemci + Thermalright Asassins modeli + Antalya + klimasız oda + 2K gameplay 75-80derece arası takılıyor.
Hocam Kayserideyim ben. Antalya daha sıcaktır. ben max 70 falan bekliyordum yorumlara falan bakınca. Termali mi biraz bol sürsem diye düşünmüyor değilim.Klimasız + bu sıcaklarda normal. Aynı işlemci + Thermalright Asassins modeli + Antalya + klimasız oda + 2K gameplay 75-80derece arası takılıyor.
İlk sistemi dizdiğimde aynı beklentiler içerisindeydim. Tehlikeli veya işlemci bozulacağından değil ama uzun süre kafaya takmıştım. Sonuç 0.Hocam Kayserideyim ben. Antalya daha sıcaktır. ben max 70 falan bekliyordum yorumlara falan bakınca. Termali mi biraz bol sürsem diye düşünmüyor değilim.
Isı konusuna biraz takıntı yapıyorum. Sıvı soğutma almak istemedim kurulumu yapamam diye. Bu kule tipini de baya övmüşlerdi. Kabullenip yoluma devam etmeliyim gibi görünüyor deseneİlk sistemi dizdiğimde aynı beklentiler içerisindeydim. Tehlikeli veya işlemci bozulacağından değil ama uzun süre kafaya takmıştım. Sonuç 0.
Kasanın konumu, fan kalitesi, kasanın hava akışı, bulunduğun oda, oynadığın oyun türü(işlemci bazlı mı vs.) pbo tarzı ayar felan yaptıysan belki onlar. Yani içinden çıkamazsın bence. Termal macundan şüphen yoksa, ortalama kaliteyse mal bu. Bios üzerinden Eco mode açıp deneyebilirsin.
EK: Bandırma da kışın BF1-5 de felan 70e geliyordu. O oyunlar işlemci mevzusu bozuk mesela. Oynadığın oyunlarla da alakalı.