Öneri NZXT H6 FLOW VS CORSAIR 3500X

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,282
Selam, iki kasa arasından birini seçmem gerekiyor baya zorlandım :D
Elimde 7x Lianli Sl Inf fan var, fanlar benim için bir etken değil o yüzden.
Aklımı karıştıran şey corsair 3500x daha geniş bir kasa, nzxt 365mm corsair 410mm gpu desteği sunuyor (şuan piyasadaki en büyük kart 358mm)
Kule tipi soğutucu tarafında corsair yine 15-18mm gibi önde (360mm aio kullanıyorum benim için bir etken değil)
H6 Flowun görünüşünü çok daha beğeniyorum.
Hava sirkülasyonu konusunu bilmiyorum hangisi daha iyidir vs.
Lütfen seçmeme yardımcı olun, bu hafta içerisinde alacağım :D
Ek olarak bunlar arasında 3500xe çok benzeyen gigabyte c500p de seçenekler arasına girebilir.

Aklımı karıştıran şey corsair 3500x daha geniş bir kasa, nzxt 365mm corsair 410mm gpu desteği sunuyor (şuan piyasadaki en büyük kart 358mm)
Kule tipi soğutucu tarafında corsair yine 15-18mm gibi önde (360mm aio kullanıyorum benim için bir etken değil)
Ek olarak bunlar arasında 3500xe çok benzeyen gigabyte c500p de seçenekler arasına girebilir.
3500x bildiğin çöp bir kasa fason üretim bitfenixin kasasiyla neredeyse aynı. Lianli kasa öneririm ben lakin geç teslimatı var :(

nzxt hava surkilizasyonu konusunda daha iyi diye biliyorum ama ben kendi fikrim olarak akvaryum kasalardan uzak durmayi tercih ederim
yerinde olsan nzxt alirdim muhtemelen

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3500x bildiğin çöp bir kasa fason üretim bitfenixin kasasiyla neredeyse aynı. Lianli kasa öneririm ben lakin geç teslimatı var :(
Deneyimledin mi 3500xi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nzxt hava surkilizasyonu konusunda daha iyi diye biliyorum ama ben kendi fikrim olarak akvaryum kasalardan uzak durmayi tercih ederim
yerinde olsan nzxt alirdim muhtemelen
Nzxt hava konusunda çok övülmüş klasik akvaryum kasalardan değil diyr biliyorum arka taraf full mesh

Deneyimledin mi 3500xi?

Nzxt hava konusunda çok övülmüş klasik akvaryum kasalardan değil diyr biliyorum arka taraf full mesh
Deneyimlemeye gerek yok kasa kötü kasa videolara da zamaninda baktım bildiğin bitfenix fason üretim kasaya Corsair yazısı basmışlar alma derim fiyatı da içindeki 3 fandan dolayı yüksek 2000 zaten fan ediyor ;)

lian li dynamic evo o11 olabilir hocam 6.5 civarına falan gaming gecesinde düşüyor fan sıkıntınız yoksa bütçe varsa iyi olur

lian li dynamic evo o11 olabilir hocam 6.5 civarına falan gaming gecesinde düşüyor fan sıkıntınız yoksa bütçe varsa iyi olur
Fan sıkıntım yok da bütçeyi oraya kadar itmem çok zor olur su sıra, h6 konusunda ne düşünüyorsunuz

Deneyimlemeye gerek yok kasa kötü kasa videolara da zamaninda baktım bildiğin bitfenix fason üretim kasaya Corsair yazısı basmışlar alma derim fiyatı da içindeki 3 fandan dolayı yüksek 2000 zaten fan ediyor ;)
Peki gigabyte c500p nasıldır

Bu bilgilerin bir kaynağı var mı yoksa bol kepçeden sallıyon mu? Herkes kasanın tasarımının ve fiyatının beklenden iyi ve ucuz olduğunu konuşarak sipariş yağmuruna tuttu.

Bu bilgilerin bir kaynağı var mı yoksa bol kepçeden sallıyon mu? Herkes kasanın tasarımının ve fiyatının beklenden iyi ve ucuz olduğunu konuşarak sipariş yağmuruna tuttu.
Kim tuttu o kadar face wp grubundayim kimse almadı?

Fan sıkıntım yok da bütçeyi oraya kadar itmem çok zor olur su sıra, h6 konusunda ne düşünüyorsunuz

Peki gigabyte c500p nasıldır
Lianli vector v100 al geç teslimat sorun değilse

Karşılaştır tipine oyuna buyuna ozelligine bak SS al ozelliklerini yan yana koy çok bir fark olmadığını görürsünüz daha uyguna 750w powerli bitfenix almak daha mantıklı Corsair amblemi olcak diye nie boş kasa alım aynı zaten

NZXT de öyle pek kaliteli kasalar üretmiyor açıkçası, işçilik zayıf. Dahili fanlar hâlâ 3 pinli ve sesli ucuz fanlar. Corsair ise RS120 fanlarla geliyor kalite olarak çok daha üstün gerçi sende zaten fan varmış ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri