RDR2'li oyun konsolu önerisi

pEmirq

80+
Reaksiyon skoru
10
Selam arkadaşlar,

Bütçem maksimum 15k civarı, eğer 3-4 oyunlu olursa 1000-1500 TL daha çıkabilirim. 500 GB PS4 Slim istiyorum.
İçinde Red Dead Redemption 2 olan ve 2 kontrolcüsü bulunan uygun bir paket tavsiyesi verir misiniz?
İllaki PS4 olmak zorunda değil ama RDR2 olursa çok güzel olur. Başka oyun konsolu önerileriniz varsa onları da önerebilirsiniz.
Teşekkürler.

Güncel olsun diyorsan xbox series s alabilirsin.
İkinci el uyguna bulursun.

Selam arkadaşlar,

Bütçem maksimum 15k civarı, eğer 3-4 oyunlu olursa 1000-1500 TL daha çıkabilirim. 500 GB PS4 Slim istiyorum.
İçinde Red Dead Redemption 2 olan ve 2 kontrolcüsü bulunan uygun bir paket tavsiyesi verir misiniz?
İllaki PS4 olmak zorunda değil ama RDR2 olursa çok güzel olur. Başka oyun konsolu önerileriniz varsa onları da önerebilirsiniz.
Teşekkürler.

15 bin TL civarı sıfır konsol bulamazsın. Sağlam bir yerden yenilenmiş PS4 bulabilirsin.

Oyun konusuna gelirsek, bunları da dijitalden halledebilirsin. PS Store'de RDR 1 ve 2 1500 TL, 14 Ağustosa kadar indirim devam ediyor.

Selam arkadaşlar,

Teşekkürler.
rdr2 yi iyi kalitede oynamak istiyorsan series x şart series s de çamur gibi oyun ps4 de de

Fiyat olarak güzel. Dolandırılmamaya çalış. Gidip dene öyle al ya da alıcıyı koruyan sistemleri kullan. Yeni üye olmuş ve fiyat fazlasıyla iyi. Dolandırıcı olma ihtimali yüksek.
Sizin önerdiğiniz var mı?

Araştırmadığım için bilmiyorum. Yaşadığın yere yakın yerden alıp deneyip elden alabilirsin veya param güvende tarzı sistemleri kullanabilirsin.
Hocam şöyle bişeyde buldum full set + orjinal kol konsolu 5900 TL'ye satıyo dolandırıcı gibi geldi profiline girdim baktım hiç öyle değil gibi emin olamadım

Geri