3000TL Bütçe Klavye önerir misiniz??

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
Bütçe
3000
aktif olarak aula f75 kullanmaktaydım. büyük bi s*laklık yaptım ve setupuma uysun diye boyamak istediydim. boyadıktan sonra bazı tuşlar perti çekti. fazla yokluğunu hissettirmicek 3000tl bütçe ile ne alabilirim? önerileriniz neler? aklımda ajazz ak820 klavyesi vardı, bu bütçe ile alınır mı? yoksa başka öneriniz bulunmaktamıdır?

Aradığım şeyler :
%75 veya üstü boyutta klavye (daha alt boyutlarda olunca zorluk yaşıyorum)
Hotswap
Mümkünse siyah renk

Edit : Hala karar veremedim o yüzden konuyu tekrar yükselttim önerileriniz neler?

Son düzenleme:
iyzico 500tl cashback var

Cashback bitmedi mi

hocam geç yazıyorum k.b, bu akko model klavye hoşuma gitti tahmini olarak onu almayı düşünüyom. bir kaç sorum olcak, iyizico ben hiç kullanmadım eğer varsa bir rehber felan atabilirmisiniz? birde onunla birlikte fiyatı ne kadara düşer, ayrıca aula f75 in eksikliğini herhangi şekilde hissettirmez deyilmi?

Son düzenleme:
hocam geç yazıyorum k.b, bu akko model klavye hoşuma gitti tahmini olarak onu almayı düşünüyom. bir kaç sorum olcak, iyizico ben hiç kullanmadım eğer varsa bir rehber felan atabilirmisiniz? birde onunla birlikte fiyatı ne kadara düşer, ayrıca aula f75 in eksikliğini herhangi şekilde hissettirmez deyilmi?
mchose jet 75 e bakabilirsihn biraz daha senin bütçenden fazla ama manyetik switchli fps oyunlarnda çok daha iyui bir deneyim verir

mchose jet 75 e bakabilirsihn biraz daha senin bütçenden fazla ama manyetik switchli fps oyunlarnda çok daha iyui bir deneyim verir
hocam manyetikten çok benim aradığım uzun vadeli götürcek ve aula f75 in yokluğunu aratmicak klavye olması. profesyonel iş yapmıyorum ztn. bide fiyatı vergisiz 2500 tl civarlarında, gümrükte takılma ihtimali yüksek ve takılmasa bile vergilerle bütçemi aşar gibi.

hocam eğer aula 75 den o kadar mennun isen bugün 27k ya görmüştüm bir sitede istersen direk ayn modeli al

eksikliğini hissettirmez iyzicoyu indir üye ol kampanyaya katıl ödeme ekranında iyzico ile öde de kendi kart bilgilerini gir gelen cashbacki sanal kart oluştur harca

hocam eğer aula 75 den o kadar mennun isen bugün 27k ya görmüştüm bir sitede istersen direk ayn modeli al
aula f75 çok memnun kaldım diyemem ama yüksek bataryası, 5 pine kadar hotswap desteği falan hoşuma gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eksikliğini hissettirmez iyzicoyu indir üye ol kampanyaya katıl ödeme ekranında iyzico ile öde de kendi kart bilgilerini gir gelen cashbacki sanal kart oluştur harca
akkoda bazı insanların problem yaşadığını duydum, scrool tekerleği bazen kendi kendine ses kısması, tuş basmaması vs. onlar hakkında bilginiz varmı

aula f75 çok memnun kaldım diyemem ama yüksek bataryası, 5 pine kadar hotswap desteği falan hoşuma gitti.

akkoda bazı insanların problem yaşadığını duydum, scrool tekerleği bazen kendi kendine ses kısması, tuş basmaması vs. onlar hakkında bilginiz varmı
teknoloji ben yaşamadım yaşayan olur garantiye gönderilir garantinin tepkisine göre alınır veya alınmaz denir

buna bir bakabilirsiniz

Geri