KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
vpn programını ismini verirmisin.
fark etmiyor hocam ben ilk gördüğümü indirdim turbo VPN mi neydi adı. Bir haftalık deneme üyeliğini aktif ettim işlem bittikten sonra üyeliğimi iptal ettim hiç para ödememiş oldum

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
fark etmiyor hocam ben ilk gördüğümü indirdim turbo VPN mi neydi adı. Bir haftalık deneme üyeliğini aktif ettim işlem bittikten sonra üyeliğimi iptal ettim hiç para
ben steamdan almıştım, şimdi iade edip senin taktikle alacam. pahntom paket 2500 filan geliyor baya avantajlı.

aldım phantom edition 2500 tl ye geldi gayet iyi

Ekler

• resim_2025-08-02_205216318.webp
    resim_2025-08-02_205216318.webp
    23.4 KB · Hit: 174
  • Beğen
hayırlı olsun hocam maalesef ki ülkedeki ekonomik durumlar bize böyle şeyler yapmaya zorluyor
aynen keşke daha önce görseydim, bir dünya parayı steama yüklememk zorunda kaldım ama neyse kalsın 2 sene sonra gta yı alırım

phantoma gerek varmı ya. çok fark eder mi? verdikleri değilde battle pass düşündürüyor

• Beğen
hesap açmak zorunda mıyım? hesabım tr ile açmıştım sorun yok dimi?

phantoma gerek varmı ya. çok fark eder mi? verdikleri değilde battle pass düşündürüyor
ben uzun vadeli oynayacam, sezon pass oldugu için aldım. bütçe kısıtlıysa standart al geç

ben uzun vadeli oynayacam, sezon pass oldugu için aldım. bütçe kısıtlıysa standart al geç
bende uzun oynarım da kral skine hiç bi oyunda para vermedim vermeyide düşünmüyorum şimdilik. oyunda kasıp almak bi hedef koyuyor uzun vadeli oluyor bence. 700 lira az değil bi oyun daha alınır ondan almadım. ama 2500 bile iyi. dying light alıcam onun yarısı eder işte kalanıda.

hesap açmak zorunda mıyım? hesabım tr ile açmıştım sorun yok dimi?
benimkide tr hesabı aldım direk oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende uzun oynarım da kral skine hiç bi oyunda para vermedim vermeyide düşünmüyorum şimdilik. oyunda kasıp almak bi hedef koyuyor uzun vadeli oluyor bence. 700 lira az değil bi oyun daha alınır ondan almadım. ama 2500 bile iyi. dying light alıcam onun yarısı eder işte kalanıda.
sezon pass da skinler var ben onlar için aldım. sezon passı olana extra skin veriyor. ben skin sevdigim için bana mantıklı, sen almıyorsan boşver, standart al

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,996
Üyeler
184,870
Son üye
Pasalii
Geri