Ryzen 5 7600x rtx 5060 sistem aldım

yarın aileme söyliyim o zaman çünkü daha sistem gelmedi
What?!? ürün gelmediyse zaten iptal ediyorum diye geç. Eline gelmeden daha iyi olur hatta sabah kargo ile gelse bile kabul etme... ya da şube yakınsa al ama açma kendin götürürsün direk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üründen memnun olmadığını söylemen yeterli olur belki 14 gün sebepsiz iade hakkın bunda geçerli mi bilmiyorum

Kazık yemem (deme)
Aklına sokmayak :ROFLMAO:

What?!? ürün gelmediyse zaten iptal ediyorum diye geç. Eline gelmeden daha iyi olur hatta sabah kargo ile gelse bile kabul etme... ya da şube yakınsa al ama açma .

Aklına sokmayak :ROFLMAO:
tamamdır sağol yarın aileme söyleyip iptal ettirmeye çalışıcam eğer yaparlarsa yarın tekrardan buraya yazarım bilgisayar almak için

tamamdır sağol yarın aileme söyleyip iptal ettirmeye çalışıcam eğer yaparlarsa yarın tekrardan buraya yazarım bilgisayar almak için
En iyi ihtimalle bugünle birlikte 6 gün beklemek zorundasın zaten süren var yani acele etme olurda iadeyi kabul ederlerse bütçeni sağlam belirle 45 50K bandında bütçen olursa gayet düzgün sistem alırsın 9060xt 5060ti sistemler düşürürsün o paraya parça parça toplayım dersen benim gibi belki 5070i zorlarsın

28k ya 5 7600 Rx 7700XT Li sistem aldım hocam geçmiş olsun size

:D Vatan ve güzel kazıkları vol bilmem kaç 7500f ile 7600x arasında aman aman bir fark yok birisinin boost ve temel clock hızları fazla ve 105w o kadar zaten ısınma sebebi de gereksiz 105w oluşu umarım çok sevgili ailen 7600x üstüne kule tipi düzgün bir soğutucu almıştır yoksa o işlemci throttle olacağı için performansını düşürecek ve alttaki farkların gram anlamı kalmayacak 5060 8 gbda adam akıllı işini görmeyecek sebebi sondaki videoda
Alıntıyı görüntüle
Çok laf anlatamıyorsun o durumlarda vatandaki adamlar iyi manipüle ediyor.

vatan bilgisayardan ryzen 5 7600x rtx 5060 sistem aldım 1tb ssd ve 16gb ram vardı anakartı unuttum fakat sistem 36 bin tl tuttu.birde monitör aldım 27 inç 180hz 1ms ips panel toplam 44bin tl tuttu sizce pahalı mı daha iyi sistem toplanır mıydı
5060ti li versiyonunu 41k ya almıstım sağlam kazık yemişsin gerçi yine tam kazık sayılmaz r5 5600 rtx 4060 lı sistemi arkadaşım 50k ya almıştı iadede ettiremedik😃

5060ti li versiyonunu 41k ya almıstım sağlam kazık yemişsin gerçi yine tam kazık sayılmaz r5 5600 rtx 4060 lı sistemi arkadaşım 50k ya almıştı iadede ettiremedik😃
bu sistem normalde kaç paraya toplanırdı
rtx 5060
ryzen 5 7600x
1tb ssd
16gb ddr5 ram
anakartı bilmiyorum

Geri