Xbox Series s almak ve öneri

Valla içini bi açtım öyle böyle tozlanmamış yani açmışken mx6 ile macunu da değiştirdim logo kısmına da kırmızı kağıt koydum kırmızı yanıyor logosu
Oda iyiymiş çok tozlu olmasına rağmen hala sessizmiysi hocam konsol

Series s almayı planlıyorum 10 güne inşallah alacağım elimde iyi bir pc var ve hiç konsol kullanmadım hem gta 6 için hemde uzanarak oyun oynamak ve taşınabilirliği yüksek olduğundan almak istiyorum sizce değer mi

İkinci elde 10k civarında var alırken nelere dikkat etmem gerek ve

Deneyimleriniz veya kullanan varsa fan sesi bu sıcaklarda nasıl ve memnunmusunuz
Kardeşim önermiyorum series x al

adamalr şunu unutuyor oyun pc ye çıkmayacak konsol exculusive yani oyunu en iyi şekilde konsola optimize etmesi gerekiyor series s inde büyük müşterisi var sahibi olan xbox satışlarının büyük oranda series s almış dünya genelinde milyonlar var adamlar 360p çıkar diyor adamalr optimize yapacaktır çünkü pc gibi bir olayı yok doannım tek zaten 4 tane alet var

xbox series s ve x ps5 ve pro başka cihaza çıkmıyor gta 6 swich 2 yede çıkmayacak

80 dolar veya euro dan milyonlarca series s sahibine oyun satacaklar orayı kaçırıyorlar
Optimize ederler ki 10gb vram be cevyeterli konsol için pc de ayrı tabi orda 8gb kötü mesela artık minimum 12gb uygun görünüyor ama bu konsol ki sadece oyun lynancak arkada başka bir şey acık olmuyor rockstar bu işi yapar rdr detaylarına bak xbox one de oynatabiliyor gta 6 hayal değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim önermiyorum series x al
Olur hocam para toplayalım bana series x alalım varmı destek olcak

Ssd sorun değil hocam 2.el alacağım series s i ve batarya almış gamepads eğer satılmazsa onu alıcam satılırsada kendim bataryasini alacagım

Teşekkür ederim kesinlikle bakcam
+ olarak hesap girip bi tane küçük oyun indirmeni öneririm bazı arkadaşlar developer moduna sokup(Legal bir şey xbox destekliyor) ps2 oyunlarını oynuyor(bu legal mi bilmiyorum) veya oyunda sesli/yazılı olarak küfür ediyor cihazın ban yemesine sebep oluyor (Sahibindende fiyatı en düşüğe çekip görebilirsin) onun dışında dikkat etmen gereken bir şey yok sanırım hayırlı olsun güle güle kullan

+ olarak hesap girip bi tane küçük oyun indirmeni öneririm bazı arkadaşlar developer moduna sokup(Legal bir şey xbox destekliyor) ps2 oyunlarını oynuyor(bu legal mi bilmiyorum) veya oyunda sesli/yazılı olarak küfür ediyor cihazın ban yemesine sebep oluyor (Sahibindende fiyatı en düşüğe çekip görebilirsin) onun dışında dikkat etmen gereken bir şey yok sanırım hayırlı olsun güle güle kullan
Çok teşekkür ederim hocam valla şu forumdaki iyi insanlar başka hiç bir forumda yok

:D aynı anda yazmışız arada 10k var sanki arasında 1k falan var gibi konuşuyor insanlar
Dostum beni yanlış anlama şuan cahillik ile bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. O konsol o paraya alınmaz. Oyunları 480p oynarken soversin. 2k 4k tender fazla güvenme ben sana o yüzden x al dedim. Ben bu hafta 17 çift kollu x buldum sen de bulabilirsin

Üstünü sen tamamlayacaksan series x alsın
Saçma saçma yorum yapma India Jones oynasın bakalım midesi bulanmiyor mu bulanik görüntüden. Havadan konuşuyorsun ya. Ula 10 onu alacağıma Dünya ps5 slim gexiyor 14-15 e gider onda 1 sene delux alır en azından 4k ya yakın oyun deneyimi tasarım 480p yasayacagima

Dostum beni yanlış anlama şuan cahillik ile bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. O konsol o paraya alınmaz. Oyunları 480p oynarken soversin. 2k 4k tender fazla güvenme ben sana o yüzden x al dedim. Ben bu hafta 17 çift kollu x buldum sen de bulabilirsin

Saçma saçma yorum yapma India Jones oynasın bakalım midesi bulanmiyor mu bulanik görüntüden. Havadan konuşuyorsun ya. Ula 10 onu alacağıma Dünya ps5 slim gexiyor 14-15 e gider onda 1 sene delux alır en azından 4k ya yakın oyun deneyimi tasarım 480p yasayacagima
Yani yemin ediyorum kendi tecrübelerime dayanıp series s o paraları veren açık ara enayidir. Bu zamana kadar çıkmış en rezil konsoldur kendisi

Teşekkür ederim anlıyorum anlıyorum hocam merak etmeyin ama para olsa zaten onu alırım 9k civarı series sler ve arasında çok fiyat farkı var series x ile ek olarak elimde iyi bir pc var konsolda arksma yaslsnarak oynayayım dedim ki hiç bi series s oyunu 360p de çıkamaz minimum 1080p ki dedigin çözünürlükte cıkarsa millet isyan eder buda firnaya zarar verir

Geri