ENERMAX MAXPRO III Alınır Mı ❓

B beklemiyorum zaten Ama En azından E'de Olması E PSU top List'lerde Asla alınmayacak kaçınılması gereken PSU olarak belirtiliyor

Türkiye'yi bilmiyorum ama dünyada bayadır olan bir marka diye biliyorum 15 senesi falan var

Ya hocam Beni zaten asıl tedirgin eden şey Oturduğum yerde Elektirik sıkıntıları olabiliyor ve bunda 80+ bronze sertifika bile yok ve PSU top list'de almayın,uzakdurun diye işaretli segmentte

Ayrıca Olurda Psu Bozulursa Garanti Yok kullanıcı hatası diyip geçerse Ne yapacam ? Mesela

Yani 2 seçenek arasında kaldım

1- Bunu Al
2- 2.El'de temiz 750W Daha sağlam marka +bronze sertifikalı PSU al (garantisi yok)

Kararsız kaldım
Evet tr gelince yeni bir marka sanıyoruz normal olarak.

Selam beyler, bu PSU İyzico kampanyasıyla 1.499 TL’ye geliyor, fiyat iyi ama sorun çıkarır mı emin değilim.

Enermax’ın ta i iki iyi modellerinde var ama Bu modeli hakkında bir bilgi yok. İnternette Maxpro I ve Maxpro II, PSU top list’te E seviyesinde yani alınmaz denmiş.

Peki bu Maxpro 3 hangi tier’da, bilen var mı?

Normalde çok takılmam ama yıl 2025 ve İstanbul’da olmama rağmen bulunduğum bölgede hâlâ 3-5 ayda bir elektrik kesiliyor. O yüzden güvenilir bir PSU almak istiyorum.
275tl ye şuan aldım kampayanlar dahilinde

Alınır

Tier listi bencede çok ciddiye almamak lazım vita model kendinden çok daha pahalı modellerden dahi performanslı olmasına rağmen sırf eski tip rulmanlı fan kullandı diye B+ diye geçiyor ama performans testlerinde A+ modellerden daha iyi olduğu yerler var örnek olarak Corsair rm850x
Alıntıyı görüntüle
site lazim bana nereden bakıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

275tl ye şuan aldım kampayanlar dahilinde
ürün 1800 tl nasıl 300 e aldın? yardımcı olur musun power arıyorum kampanya falan varsa işime yarayabilir

site lazim bana nereden bakıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün 1800 tl nasıl 300 e aldın? yardımcı olur musun power arıyorum kampanya falan varsa işime yarayabilir
Gaminggen tr den aldım o zaman iyzico nun kampanyası vardı Parolapara ile beraber birleştirince 1000 TL indirim veriyordu şu an power Slayin fiyatı da artmış birtık benim aldığım zamanda 1000 300.400 civarı gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam 1000 TL’yi karşıladığı için zaten 300 400 TL’ye geldi power

Gaminggen tr den aldım o zaman iyzico nun kampanyası vardı Parolapara ile beraber birleştirince 1000 TL indirim veriyordu şu an power Slayin fiyatı da artmış birtık benim aldığım zamanda 1000 300.400 civarı gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam 1000 TL’yi karşıladığı için zaten 300 400 TL’ye geldi power
Anladım, memnun musun

Geri