Akko 5075B Plus VS Ajazz AK820 Pro

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
Bütçe
3000
Akko 5075B Plus Shine Black
https://www.gaming.gen.tr/urun/6956...k-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
Ajazz Ak820 Pro Black
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,712276650.html

Önceden açmış olduğum bir posttan dolayı bu iki klavye arasında kaldım. sizce bunlardan hangisi alınabilir. (Akko klavyede bazı insanlar problem yaşadığından emin olamadım) veya başka önerileriniz varmı.

Bütçem 3000TL
Aradığım özellikler :
%75 veya daha üstü boyut
Hotswap switch
mümkünse siyah renk

hocam tamamiyle siyah bu versiyonunu buldum V3 tofu switch diyor, switch kalitesi olarak fark varmıdır? almışken kaliteli alayim

hocam tamamiyle siyah bu versiyonunu buldum V3 tofu switch diyor, switch kalitesi olarak fark varmıdır? almışken kaliteli alayim
Yok hocam ikisinin de aynı gaming gen hatalı yazmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün renkler de V2 Tofu'lar var V3 diye bir switch yok Mchose'un kendi sitesinden doğruladım ve kendim de satın aldığımda barkodda V2 yazıyordu hem diğer renklerde hem de siyah-yeşil de

TT kullanıyorsan idefix'den al 200 lira kupon kodu veriyor 200 lira daha uyguna almış olursun

Bütün renkler de V2 Tofu'lar var V3 diye bir switch yok Mchose'un kendi sitesinden doğruladım ve kendim de satın aldığımda barkodda V2 yazıyordu hem diğer renklerde hem de siyah-yeşil de

TT kullanıyorsan idefix'den al 200 lira kupon kodu veriyor 200 lira daha uyguna almış olursun
peki hocam anladım. yazılımından memnunmusunuz? veya bir sıkıntısı falan varmı klavyenin.

biraz alakasız kaçacak ama gaming gen tr ve beta plus aynı satıcı mı oluyor ve güvenilir mi? akko mod 007b he klavyeyi beğenmiştim sadece orası satıyordu

peki hocam anladım. yazılımından memnunmusunuz? veya bir sıkıntısı falan varmı klavyenin.
Klavyeden çok memnunum hocam herhangi bir sorunu sıkıntısı yok bu fiyata alabileceğin en iyi klavye şuan TR'de
1754236738750.webp

biraz alakasız kaçacak ama gaming gen tr ve beta plus aynı satıcı mı oluyor ve güvenilir mi? akko mod 007b he klavyeyi beğenmiştim sadece orası satıyordu
yanlış biliyo olabilirim bi araştırmakta fayda var. benim bildiğim beta plus gaming gen tr nin bi farklı ismiydi. diğer sitelerde o şekilde satış yapılıyordu.

Rica ederim hocam. Renk konusu sizde artık hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alırsınız.
bu arada hocam konunun üzerinden uzun bi zaman geçti ama merak ettiğimden soruyorum mchosenin rgbleri signalrgb ilede uyumlu mu?. yani ordaki renkleride algılıyormu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri