The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,885
FSR kısmına katılıyorum yıllardır 6900xt kullandım fsr 3 yayılana kadar kart eskidi![]()
FSR kısmına katılıyorum yıllardır 6900xt kullandım fsr 3 yayılana kadar kart eskidi![]()
zaten herkezde yaşanan bi durum değil hocam. ama bazı sistemlerde 5000 serisi nvidia ile 9000 serisi amdlerde bi sıkıntı var. herkesde farklı problemler oluyo. 5000 serisinde driver çöküyor veya mfg ghosting yapıyor şikayeti görüyorum. 9000 serisi amd alanlarda çok drop giriyor veya videodaki anlatılan 1-2 hataları görüyorum. çok şükür şuana kadar şanslıydım ben hiç böle bi problemle karşılaşmadım. tek sıkıntım şuanda Ctrl + tab atarken ekran yırtılması. tahmini ya 1080p monitörümden dolayı yada Displayport kablom eski veya sıkıntılı olduğundandır.Ms hogwarts da 25 30 ms falan oluyor mfg 4x 2k uktra ray tracing ultra 25 30ms oluyor max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5070 ti ım var ve aynı sorunu yaşıyorum buda %1low u düşüyor her oynda drop yiyorum %1 low dan ama fps düşmüyor bir kare tek yanii %1 low düşüyor buda çok drop oluyor
Evet benimde driverler bozuk ne yapıcam bilmiyorumzaten herkezde yaşanan bi durum değil hocam. ama bazı sistemlerde 5000 serisi nvidia ile 9000 serisi amdlerde bi sıkıntı var. herkesde farklı problemler oluyo. 5000 serisinde driver çöküyor veya mfg ghosting yapıyor şikayeti görüyorum. 9000 serisi amd alanlarda çok drop giriyor veya videodaki anlatılan 1-2 hataları görüyorum. çok şükür şuana kadar şanslıydım ben hiç böle bi problemle karşılaşmadım. tek sıkıntım şuanda Ctrl + tab atarken ekran yırtılması. tahmini ya 1080p monitörümden dolayı yada Displayport kablom eski veya sıkıntılı olduğundandır.
1080 ti da emekli oldu hocam yavaştan. nvidia 4 jenerasyon atladıktan sonra 5060 ile 1080 ti yı rahatça geçebildi. ama hala 1080 ti ölmemek için direniyor xd.
Nvidia 5000 serisi ile kendini çok saldı. 5000 serisi facia gibiydi ztn. eğer şu yapay zeka işlerini biraz erteleyip umursarlarsa tekrardan driverlar şahlanır merak etmeyin.Evet benimde driverler bozuk ne yapıcam bilmiyorum
Her oyunda olması çok can sıkıcı oyüzden pc yi açmıyorum 5070 ti lı pc em var 4060 dan az %1 low alıyorumNvidia 5000 serisi ile kendini çok saldı. 5000 serisi facia gibiydi ztn. eğer şu yapay zeka işlerini biraz erteleyip umursarlarsa tekrardan driverlar şahlanır merak etmeyin.![]()
Recep Abi forumunun %90 kadarı AMD fanboy kaynıyor tam tersi psikoloji videoları atıyor kendisi.En azından bir süre boyunca AMD kartı tavsiye etmek yerine bu videoyu paylaşmak daha iyi olur sanırım. Benim de 3 arkadaşım 9070xt kullanıyor ve bu sorunlardan hiçbirini yaşamadı, sorduğumda da deneyimlerinden gayet memnundular. Ama sev sevme bu videoyu paylaşan donanım bilgisi olan ve soruna doğrudan müdahale edecek birisi, yani sen bilmiyorsun kullanamıyorsun denmez. FSR muhabbeti konusunda %100 haklı AMD o tarafta gerçekten can sıkıyor ve hiçbir iyileşme göremiyoruz. Tekrardan ucuz etin yahnisi algısı oluşursa bu iş zor.
sanki nvidia mükemmel kankaSırf bu sebepten AMD kartlarına bulaşmıyorum ben, FSR4 çıktı güzel gayet beğendim ama 68 tane oyun yüklü benim PC de ve 1 tanesinde FSR4 var. Bu benim için çok büyük bir sorun, Bu kadar para verip FSR2 veya FSR3 kullanıcaksam ne anlamı kaldı 9070xt almamın? bu forumda 9070XT önerenler sadece saf fps ye odaklanıyor, benim gibi alıcıya kas gücü önermek yanlış ben teknoloji için kart alıyorum. Oyundaki FPS den çok oyundaki deneyime daha çok önem veriyorum, bu yüzden NVIDIA dan şaşmıcam hiçbir zaman.
Videoya gel sanki bedava veriyor veya Dünya'yı kurtarmış kart. Yine de 1080ti Nvidia'nın en büyük hatası olduğunu kabul ederim.
2017 de 1080 ti ile wicher 3 e 2k ultra ayarlada 1000 saat gömmenin keyfini şuan hiçbir kart veremediVideoa gel sanki bedava veriyor vey Dünya'yı kurtarmış kart. Yine de 1080ti Nvidia'nın en büyük hatası olduğunu kabul ederim.