Recep Baltaş'ın 9070XT ile 1 yıllık testi başladı ( 2 ay dayanamadı )

9070 xt ye hiç geçmeyin o halde hocam %1 leri nvidiadanda beter. testlerde genelde hep %1 leri 20-30 fpslerde takılıyo. bende bi drop sorunu cyberpunk 2077 de olduydu. zaten oda kronik sorunlu oyun. 5090 bile arada sıkıntı yaşıyo :D
Ark ta bile olan sorun bendeki 9070xt nin yaşadıgı oyunlar sınırlıdır benim kart her oyunda %1low 120 lerden 60 lara 40 lara aniden düşüyor

Büyük oyunu görmüşsün.
Yok başka videolarında İnterneti hackledim şu cihazı patlattım operatörleri dolandırdım vs diye videolar atıyordu tam bir ilgi influncerı

Benimde inanasım gelmedi Nvidia sponsorluğu alsa bu kadar destek olamaz 50K para ne ?

Ya oyunun problemi var oyuna özel sorun ya da driver, driver 4 5 oldu güncelleme alıyor güncelleme gelmesinden bıktım o yüzden driver elenir baba. 5000 seridi çıktı 4000 serisi ile ceremesini ben çektim.

Nvidia driverleri bir gaza bastı ben güncellemekten şekil oldum.
580.88 sürücüsü yayınlandı birkaç gün önce, redditte 6 aydır güncellemeyenler bile geçmiş, o yüzden önerebilirim son sürücüyle toparladılar, fakat nvıdıa app in arkasındaki ekibe denetleme gelmeli o kadar yavaşlarki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Ark ta bile olan sorun bendeki 9070xt nin yaşadıgı oyunlar sınırlıdır benim kart her oyunda %1low 120 lerden 60 lara 40 lara aniden düşüyor
Nvidia öyle bir güncelleme atıyor ki bu aralar bekleyin derim. Güncellemekten bıktım o biter Windows gelir.İkisi anlaşmalı güncelleme veriyor gibi.

bu recep baltaş türk düşmanı bu adamı önermeyi bırakın artık videosuna bile tıklamadım para kazanmasın diye

Bu yorumada katılmıyorum amacım oyun evet, FSR4 1 tane oyunda var PC de yüklü oyunlarımda hala mı 9070XT önercen bana? Amacı olan insan için en kritik şeylerden birisi Upscale teknolojisi.
FSR gerekmi var Native performansı Fiyatına göre 5070ti den daha güçlü bir kart Saf gücü konuşacak olursak 9070xt fiyatına mağlesef daha iyi bir kart yok piyasada

FSR gerekmi var Native performansı Fiyatına göre 5070ti den daha güçlü bir kart Saf gücü konuşacak olursak 9070xt fiyatına mağlesef daha iyi bir kart yok piyasada
Bazı oyunlarda FG ve dlss teknolojileri iş yapiyor baya. Bazılarında gerek yok dediğiniz gibi.

Hocam ben Native oynamıyorum çünkü TAA çalışıyor native ve FSR2 den bile kötü o teknoloji. Modern oyunların baş belasıdır TAA, sizde uzak durun oyuncular çareyi upscale açarak çözüyor, NVIDIA da DLAA açarak en iyi görüntüyü elde ediyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
zaten frametime veya ghosting umursamayan adam alır eline 2000 serisi veya 1000 serisi ekran kartı. açar 7 dolara lossless scaling bakar keyfine xd. yinede eğer yeni kart pazarlıyolarsa kullanıcılarınada hakkını vermesi gerektiğini düşünüyorum. fsr4 çok güzel teknoloji ama AMD AAA oyunlara getirmemeye yemin etmiş gibi.

yazik oldu.

umarim intelde benzerini yasamaz :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,456
Üyeler
186,336
Son üye
SemihBaba
Geri