Nvidia taraftarı beğeniye, AMD taraftarı gülücüğe boğacak şimdi bu başlığı
Eğer seneye unutmamış olursam ve buralarda olursam bu konuyu güncellerim
2 ay kullanıp güncelleme paylaştı
aktif olarak sapphire pulse (giriş model) 9070 xt kullanıyorum, videoyu izledim ve bende anlatılan sorunlardan herhangi biri yaşanmadı yazılım olarak falan hep düzgün çalıştı. en son sürüm adrenalin kullanıyorum. yaşadığım bi tane sıkıntı var sadece CTRL + Tab yaparken ekranda yırtılma oluyo. Onunda tahminimce sebebi 1080p monitör kullanıp darboğaza sokuyorum. FSR konusunda bişi diyemicem AMD çok tembel davranıyo artık geliştiricelere FSR 3 veya 4 dayatmalı. sistemsel olarak bir hata olduğundanmı acaba bu sorunları yaşamış bulunmakta acaba.
Eğer seneye unutmamış olursam ve buralarda olursam bu konuyu güncellerim
2 ay kullanıp güncelleme paylaştı
Sırf bu sebepten AMD kartlarına bulaşmıyorum ben, FSR4 çıktı güzel gayet beğendim ama 68 tane oyun yüklü benim PC de ve 1 tanesinde FSR4 var. Bu benim için çok büyük bir sorun, Bu kadar para verip FSR2 veya FSR3 kullanıcaksam ne anlamı kaldı 9070xt almamın? bu forumda 9070XT önerenler sadece saf fps ye odaklanıyor, benim gibi alıcıya kas gücü önermek yanlış ben teknoloji için kart alıyorum. Oyundaki FPS den çok oyundaki deneyime daha çok önem veriyorum, bu yüzden NVIDIA dan şaşmıcam hiçbir zaman.FSR kısmına katılıyorum yıllardır 6900xt kullandım fsr 3 yayılana kadar kart eskidi![]()
Bu şansla alakalı.Nvdı kısmında da 5000 serisi patlıyor.Kullanıcı yorumlarının bazıları driver problemleri yaşıyor.Teknoloji şans işiTam da dün gece bununla ilgili konu açmıştım 9070 xt takılma sorunları var mı diye varmış . Nvdia dan devam o zaman.
MFG dede problemler var. redditteki kullanıcalar MFG nin frametime mslerini uçurduğu için ghosting yaşadıklarını gördüm.Bu şansla alakalı.Nvdı kısmında da 5000 serisi patlıyor.Kullanıcı yorumlarının bazıları driver problemleri yaşıyor.Teknoloji şans işi
Ms hogwarts da 25 30 ms falan oluyor mfg 4x 2k uktra ray tracing ultra 25 30ms oluyor maxMFG dede problemler var. redditteki kullanıcalar MFG nin frametime mslerini uçurduğu için ghosting yaşadıklarını gördüm.
5070 ti ım var ve aynı sorunu yaşıyorum buda %1low u düşüyor her oynda drop yiyorum %1 low dan ama fps düşmüyor bir kare tek yanii %1 low düşüyor buda çok drop oluyorBu şansla alakalı.Nvdı kısmında da 5000 serisi patlıyor.Kullanıcı yorumlarının bazıları driver problemleri yaşıyor.Teknoloji şans işi