Yardım Multimedya Kısayolları Çalışmıyor Şarkı Atlayamıyorum. Nasıl Düzeltebilirim?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,645
Asus laptop kullanıyorum ve yön oklarındaki şarkı atlama durduma gibi fn+sağ ok şarkı atlama mesela onları kullanamıyorum. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Pcyi formatlattıktan sonra böyle oldu.

Fn tuşunu devre dışı bırakmış olabilirsin. Armoury crate programından kontrol et.

Fn tuşunu devre dışı bırakmış olabilirsin. Armoury crate programından kontrol et.
O program bende yok hocamda ses kısma açma f11 ve f12de onlar çalışıyor fn ile ama oktaki kısa yollar çalışmıyor.

Asus'un kendi yazılımı hocam. Diğerlerinde çalışıyorsa bilmiyorum o kadarını kusura bakmayın.

Asus'un kendi yazılımı hocam. Diğerlerinde çalışıyorsa bilmiyorum o kadarını kusura bakmayın.
Hocam bu indi ama nasıl kullancam bilmiyorum.
1754250153876.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bunu yükledimde sanki sadece rgb ayarlayabiliyoruz :D

Son düzenleme:
Hocam bu indi ama nasıl kullancam bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle

Hocam ben bunu yükledimde sanki sadece rgb ayarlayabiliyoruz :D
Hayır hocam. Bir youtuber'ın videosunda asus laptopta bu programı gösteriyordu. Laptopun belirli özelliklerini değiştirebiliyorsunuz, örneğin fn tuşunu devre dışı bırakme/etkinleştirme gibi.

Ekran görüntüsü 2025-08-03 231016.webp

Ben masaüstü kullanıyorum benim programım böyle gözüküyor.

Cihazlar kısmında eklenebilecek bir şey var mı?

Hayır hocam. Bir youtuber'ın videosunda asus laptopta bu programı gösteriyordu. Laptopun belirli özelliklerini değiştirebiliyorsunuz, örneğin fn tuşunu devre dışı bırakme/etkinleştirme gibi.

Alıntıyı görüntüle

Ben masaüstü kullanıyorum benim programım böyle gözüküyor.

Cihazlar kısmında eklenebilecek bir şey var mı?
1754252261351.webp
ürümümden kayıt yapmam mı lazım?

panoda böyle
1754252291754.webp

Panonuzda hiçbir şey yok. Bence ürün kayıt etmeniz gerekiyor. Kesin emin değilim fakat denemekten zarar gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri