Yardım Monitörüme bir şey oldu acil yardım

yetişir muhtemelen , ellerinde senin monitör yok ise muadili ya da bir üst model verecekler
Yurtiçi kargoya sordum yarına ulaşırmış servis pointe evet geçen sefer hiç sormadan g2412 yerine şuanki g2412f i verdiler şuan napicaklar bilmiyorum (ilk aldığımda g2412 ydi ölü pixel veya bu gibi bir hata oldugu için yollamıştım şuanki g2412f i gondermislerdi konuyu yeni okuyanlar için yaziyim dedim ve g2412f i 8 ay kullandım şuan onda da aynı sorunun daha kötüsü var) bir haber gelirse söylerim yardımcı olursan sevinirim

Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım edebilecek yoksa monitörü geri göndericem ölü pixel testi yaptığımda renklerde hiç bir şey çıkmıyor her şey düzgün sadece mouseyi oynattığımda veya farkli bir şey geldiğinde gözüküyor ama genel olarak monitörün görüntüsü fotodakiler gibi cizgili cizgili şuan
Foto yok

Yurtiçi kargoya sordum yarına ulaşırmış servis pointe evet geçen sefer hiç sormadan g2412 yerine şuanki g2412f i verdiler şuan napicaklar bilmiyorum (ilk aldığımda g2412 ydi ölü pixel veya bu gibi bir hata oldugu için yollamıştım şuanki g2412f i gondermislerdi konuyu yeni okuyanlar için yaziyim dedim ve g2412f i 8 ay kullandım şuan onda da aynı sorunun daha kötüsü var) bir haber gelirse söylerim yardımcı olursan sevinirim
rapor çıksın süreç bakarız kafalarına göre ürün gönderemezler

rapor çıksın süreç bakarız kafalarına göre ürün gönderemezler
Rapor bu mu mesaj attılar link fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri şikayeti nasıl iyi mi

Ekler

• Screenshot_2025-08-05-11-46-28-894_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-05-11-46-28-894_com.android.chrome.webp
    115.7 KB · Hit: 19
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bu monitörleri kullanan kişilere basbaya iade/değişim yapıyorlar. Hatta AOC servisi bu son 3 monitörü kullananlara değişimde üst seviye 1080P monitör AOC 25G3ZM'i öneriyor.
Aoc 24G42spu alıp
geldiği gibi garantiye yollayıp üst seviye monitörü alabiliyormuyuz?

Aoc 24G42spu alıp
geldiği gibi garantiye yollayıp üst seviye monitörü alabiliyormuyuz?
ayıplı mal , kronik sorunluysa cihaz ellerinde yoksa aynısından muadili ya da bir üst model vermek zorunda

@silentflex bu arada cihazın değişim olursa garanti süren yeniden başlıyor :ROFLMAO:

ayıplı mal , kronik sorunluysa cihaz ellerinde yoksa aynısından muadili ya da bir üst model vermek zorunda

@silentflex bu arada cihazın değişim olursa garanti süren yeniden başlıyor :ROFLMAO:
G2412 yi g2412f olarak değiştirdiler ama itopyaya sorduğum da garanti 4 gün kaldı dedi o nasıl oluyo la 2 monitörü toplam 2 yıl garanti yapmışlar yani bu sefer servise gönderdigim için mi garanti yenilenecek geçen sefer itopyaya göndermiştim

G2412 yi g2412f olarak değiştirdiler ama itopyaya sorduğum da garanti 4 gün kaldı dedi o nasıl oluyo la 2 monitörü toplam 2 yıl garanti yapmışlar yani bu sefer servise gönderdigim için mi garanti yenilenecek geçen sefer itopyaya göndermiştim
Sen bir ürünü değişimden aldığın zaman benim bildiğim garantisi sıfırlanmaz önceki ürünün garanti süresinden devam eder. Ayrıca ürünün serviste geçirdiği süre boyunca da garanti süresinden düşülmez sonuna eklenir.

Sen bir ürünü değişimden aldığın zaman benim bildiğim garantisi sıfırlanmaz önceki ürünün garanti süresinden devam eder. Ayrıca ürünün serviste geçirdiği süre boyunca da garanti süresinden düşülmez sonuna eklenir.
Arkadaş sifirlaniyo dedi bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri