Yardım Monitörüme bir şey oldu acil yardım

Ben ekran kartımı yolladıgımda vatandaki eleman bana böyle demişti bende böyledir demiyorum direkt bana söylenen buydu
chatgpt önceden sormuştum
Monitörünüz için garanti süresiyle ilgili durumda genel uygulama şu şekildedir:

• Eğer aynı modelin birebir yenisi ile değişim yapılırsa, kalan garanti süresi yeni cihazda da devam eder. Yani 4 gün garantiniz kaldıysa, yeni üründe de bu 4 gün geçerli olur.
  • Ancak bazı firmalar, değişim sonrası yeni ürün için sıfırdan garanti süresi başlatabilir. Bu, özellikle ürün tamamen yeni seriyle değiştirildiyse veya stoktan yeni bir cihaz verildiyse olabilir.

*bugun yeni değişim ürünümü almaya gidicem cihaz CHK kodunu bilmediğimden kayıt etdiremedim sisteme sonucu söylerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rapor bu mu mesaj attılar link fln

Müşteri şikayeti nasıl iyi mi
DOA raporu servis point pdf olarak göndericek sana

1754388058172.webp

@silentflex
örnek olarak rapor böyle

Rapor bu mu mesaj attılar link fln

Müşteri şikayeti nasıl iyi mi
@Sekibayashi @RevDeisDou güncel durumu okudunuz mu buradaki şuan değiştirmişler ss aticam

@Sekibayashi @RevDeisDou güncel durumu okudunuz mu buradaki şuan değiştirmişler ss aticam
İade falan diyorlar bir bakar mısınız değişim yapmiycaklar galiba eve gidince bı arayip konuşucam servis point ile

Ekler

• Screenshot_2025-08-05-14-32-21-321-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-05-14-32-21-321-edit_com.android.chrome.webp
    55.8 KB · Hit: 12

İade falan diyorlar bir bakar mısınız değişim yapmiycaklar galiba eve gidince bı arayip konuşucam servis point ile
Hocam sizin süreç bayağı hızlı ilerliyor. Normalde 1 ay bile sürüyor.

daha sonuç belli olmamış

Hocam sizin süreç bayağı hızlı ilerliyor. Normalde 1 ay bile sürüyor.
servis point iyi bu konuda

Benim kargo kabul etmedim , kutu yırtık yanlardan ezilmiş geldi ... Geri gidecek yeni gondericekler

Mail atman yeterli onlar bilgi verir
Merhaba iyi günler, hayırlı işler dilerim monitörüm ne durumda değişim olacak mı veya iade olacaksa ikisinden birisi nasıl olacak beni bilgilendirir misiniz. bunu mail attım iyi mi sence

Benim kargo kabul etmedim , kutu yırtık yanlardan ezilmiş geldi ... Geri gidecek yeni gondericekler
hayırlısı inşallah sağlam gelir bu sefer senin nasıl oldu işler benim gibi mi ilerledi sana da iade mi yazdılar yoksa değişim mi

Merhaba iyi günler, hayırlı işler dilerim monitörüm ne durumda değişim olacak mı veya iade olacaksa ikisinden birisi nasıl olacak beni bilgilendirir misiniz. bunu mail attım iyi mi sence

hayırlısı inşallah sağlam gelir bu sefer senin nasıl oldu işler benim gibi mi ilerledi sana da iade mi yazdılar yoksa değişim mi
İade veya değişim olacağına sen karar vericeksin . Ama sana önerim iade isteme değişim işte , değişim istedikden sonra sana cihaz onerecekler eğer alt model ya da panel tutmuyorsa kabul etme yeni cihaz onerirler

Geri