alacaktım ama 1000tl fiyat gördüm ultra mega bir indirim yokmus sonrada alabilirim yada haftaya h7 falan gelir onu kaparımbu segmentte bir üründen kimse premium duruş beklemiyor ama Beyazı çok daha premium duruyor siyaha göre. Siyah bim malı kulaklık gibi. 3 rengi de kullandım en güzeli beyaz. Öyle çabuk leke tutmuyor 2-3 haftada bir ıslak mendille silip geçiyordum
dogrudur. beyaz sisteme uymayacagi icin istemiyorum, keske renk secenekleri olsaydibu segmentte bir üründen kimse premium duruş beklemiyor ama Beyazı çok daha premium duruyor siyaha göre. Siyah bim malı kulaklık gibi. 3 rengi de kullandım en güzeli beyaz. Öyle çabuk leke tutmuyor 2-3 haftada bir ıslak mendille silip geçiyordum
lego alacağına bunu alsan iyiSaat çok güzelmiş be.
Ben H7 alıp iade ettim, H3 kadar rahat değil, üst kafa bandı kısmı kafaya çok baskı yapıyor. Ses olarak da öyle fazla bi farkları yokalacaktım ama 1000tl fiyat gördüm ultra mega bir indirim yokmus sonrada alabilirim yada haftaya h7 falan gelir onu kaparım
149TL bendeBende niye geçen haftanın anahtarlığı 1tl gözüküyor Alıntıyı görüntüle
h7 de iyi degil aldim pisman oldum iade edebilen nadir kisilerdenim.alacaktım ama 1000tl fiyat gördüm ultra mega bir indirim yokmus sonrada alabilirim yada haftaya h7 falan gelir onu kaparım
h7 kötüyse bunun alt versiyonu h3 daha kötüdür hocamh7 de iyi degil aldim pisman oldum iade edebilen nadir kisilerdenim.
seslerde robotlasma vs. oluyor hocam surekli, masabasinda oturmama ragmen surekli kopuyor baglanti mikrofonda robotik sesler gonderiyor mesafesi de iyi degil. kotu yani anlayacagin
oyle hocam. fuxi serisi berbat, ben h2039bg alacaktim ama onda da aynisi oluyormus. havitten kablosuz kulaklik alinmaz.h7 kötüyse bunun alt versiyonu h3 daha kötüdür hocam![]()
almaktan vazgeçtim hocam teşekkürler biraz araştırma yapınca kulaga tam oturmadıgı dısarı ses verdiği ses kalitesinin iyi olmadıgı vesayre yorumlarını gördümoyle hocam. fuxi serisi berbat, ben h2039bg alacaktim ama onda da aynisi oluyormus. havitten kablosuz kulaklik alinmaz.