❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 05/08 saat 18.00'da başlıyor

bu segmentte bir üründen kimse premium duruş beklemiyor ama Beyazı çok daha premium duruyor siyaha göre. Siyah bim malı kulaklık gibi. 3 rengi de kullandım en güzeli beyaz. Öyle çabuk leke tutmuyor 2-3 haftada bir ıslak mendille silip geçiyordum
alacaktım ama 1000tl fiyat gördüm ultra mega bir indirim yokmus sonrada alabilirim yada haftaya h7 falan gelir onu kaparım

Bende niye geçen haftanın anahtarlığı 1tl gözüküyor
1754407208680.webp

bu segmentte bir üründen kimse premium duruş beklemiyor ama Beyazı çok daha premium duruyor siyaha göre. Siyah bim malı kulaklık gibi. 3 rengi de kullandım en güzeli beyaz. Öyle çabuk leke tutmuyor 2-3 haftada bir ıslak mendille silip geçiyordum
dogrudur. beyaz sisteme uymayacagi icin istemiyorum, keske renk secenekleri olsaydi

alacaktım ama 1000tl fiyat gördüm ultra mega bir indirim yokmus sonrada alabilirim yada haftaya h7 falan gelir onu kaparım
Ben H7 alıp iade ettim, H3 kadar rahat değil, üst kafa bandı kısmı kafaya çok baskı yapıyor. Ses olarak da öyle fazla bi farkları yok

H3 ile selfi çıbığı aldım tripot lazımdı iyi oldu

h7 de iyi degil aldim pisman oldum iade edebilen nadir kisilerdenim.

seslerde robotlasma vs. oluyor hocam surekli, masabasinda oturmama ragmen surekli kopuyor baglanti mikrofonda robotik sesler gonderiyor mesafesi de iyi degil. kotu yani anlayacagin

kafa olarak; kulakligin isaretledigim kismi kulagimi dayanilmayacak sekilde acitiyordu.

Ekler

• resim_2025-08-05_182254302.webp
    resim_2025-08-05_182254302.webp
    7.1 KB · Hit: 28
h7 de iyi degil aldim pisman oldum iade edebilen nadir kisilerdenim.

seslerde robotlasma vs. oluyor hocam surekli, masabasinda oturmama ragmen surekli kopuyor baglanti mikrofonda robotik sesler gonderiyor mesafesi de iyi degil. kotu yani anlayacagin
h7 kötüyse bunun alt versiyonu h3 daha kötüdür hocam :D

800 tllik ürüne kargo ödemek nedir :D valla alasım kaçtı, akakçede fiyat grafiğine baktım 940 tl civarına düştüğü gözüküyor burada kargoyla beraber 860 tl ödeyeceğim yani öyle aman aman bi indirim yok bence

h7 kötüyse bunun alt versiyonu h3 daha kötüdür hocam :D
oyle hocam. fuxi serisi berbat, ben h2039bg alacaktim ama onda da aynisi oluyormus. havitten kablosuz kulaklik alinmaz.

oyle hocam. fuxi serisi berbat, ben h2039bg alacaktim ama onda da aynisi oluyormus. havitten kablosuz kulaklik alinmaz.
almaktan vazgeçtim hocam teşekkürler biraz araştırma yapınca kulaga tam oturmadıgı dısarı ses verdiği ses kalitesinin iyi olmadıgı vesayre yorumlarını gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri