ThermalRight phantom spirit 120 se argb v2 alınır mı

batu044

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi akşamlar, işlemcim r5 5600 ileride sistemi güçlendirmeyi düşünüyorum ve mevcut olarak cs2 pubg emülatör ve bf1 oynuyorum ve hepsinde orta veya düşük ayarlarda 96 derecede sabit kalıyor bu yüzden işlemci soğutucu arayışına girdim sizce bu işlemci alınır mı daha mantıklı ve ucuz modeller var mı ? şimdiden teşekkürler...

İyi akşamlar, işlemcim r5 5600 ileride sistemi güçlendirmeyi düşünüyorum ve mevcut olarak cs2 pubg emülatör ve bf1 oynuyorum ve hepsinde orta veya düşük ayarlarda 96 derecede sabit kalıyor bu yüzden işlemci soğutucu arayışına girdim sizce bu işlemci alınır mı daha mantıklı ve ucuz modeller var mı ? şimdiden teşekkürler...
Soğutucu mu alıcan işlemci mi işlemci alınır mı diye sormuşsun kafa karışıklığııı

Phantom Spirit'le kapışacak soğutucu yok bu bütçede. Stok bulunursa Frost Commander olabilir.

işlemci soğutucu alacağım efendim yanlış yazmışım,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Phantom Spirit'le kapışacak soğutucu yok bu bütçede. Stok bulunursa Frost Commander olabilir.
teşekkürler argb ve normal arasında fark var mıdır

işlemci soğutucu alacağım efendim yanlış yazmışım,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler argb ve normal arasında fark var mıdır
yeni aldım thermalright phantom spirit 120 SE ARGB kesinlikle alınır argb girişi varsa anakartta argb al yoksa düz al

En mantıklı model phantom spirith frost commender stok olursa geleceğe daha yönelik ama asiri kaçar.

O Fiyat Bazında " frost commender " Olmadığı Sürece Alınabilecek En İyi İşlemci Soğutucu Phantom Spirit Ürünüdür .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri