1000 almak istiyorsan Türk Telekom’dan al direkt.Altyapı 1000mbps fiber destekliyor uygun fiyatlı sıkıntı yaratmayacak bir sağlayıcı önerebilir misiniz
1000mbps ye gerek yok 100mbps yeterli olur 6 kişi kullanacak evde1000 almak istiyorsan Türk Telekom’dan al direkt.
1000 ile 100 arasındaki farkı bir tatsan anlarsın1000mbps ye gerek yok 100mbps yeterli olur 6 kişi kullanacak evde
Turknet 700 ama ayın okuma kadar 1w aylık peşin ödeme yaparsan 500 den kullanmış oluyorsunAltyapı 1000mbps fiber destekliyor uygun fiyatlı sıkıntı yaratmayacak bir sağlayıcı önerebilir misiniz
100 yetmez bence oyun dizi vb şeyler yapılacaksa eve boşuna 1000 mbps almadım 100 Mbps + 1000 iki internet kullanıyorum şuan1000mbps ye gerek yok 100mbps yeterli olur 6 kişi kullanacak evde
Pek bilgim yok malesef1000 ile 100 arasındaki farkı bir tatsan anlarsın
Günlük kullanım, YouTube, Instagram içinTurknet 700 ama ayın okuma kadar 1w aylık peşin ödeme yaparsan 500 den kullanmış oluyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 yetmez bence oyun dizi vb şeyler yapılacaksa eve boşuna 1000 mbps almadım 100 Mbps + 1000 iki internet kullanıyorum şuan
O zaman yeterPek bilgim yok malesef
1 ay öncesine kadar 16 mbps kullanıyorduk reels izlerken sürekli kasıp donuyordu
Günlük kullanım, YouTube, Instagram için
Yüksek mbps ye gerek olduğunu sanmıyorum o yüzden
Aradaki fiyat farkı da o kadar acı ama1000 ile 100 arasındaki farkı bir tatsan anlarsın
Önerebileceğin uygun fiyatlı bir sağlayıcı varmıO zaman yeter
Kablonete bakabilirsinÖnerebileceğin uygun fiyatlı bir sağlayıcı varmı
İnan beklediğine değmicek bir fiyat farkı yaAradaki fiyat farkı da o kadar acı ama
Valla senin yerinde olmak istiyen cok kişi var 1000 mbs bağlıyorlarsa acıma bağlattırPek bilgim yok malesef
1 ay öncesine kadar 16 mbps kullanıyorduk reels izlerken sürekli kasıp donuyordu
Günlük kullanım, YouTube, Instagram için
Yüksek mbps ye gerek olduğunu sanmıyorum o yüzden
Benim karar verebileceğim bir şey değil malesefİnan beklediğine değmicek bir fiyat farkı ya
Valla senin yerinde olmak istiyen cok kişi var 1000 mbs bağlıyorlarsa acıma bağlattır
O zaman ne desek olmaz umarım gönlünce olurBenim karar verebileceğim bir şey değil malesef
Babam uygun fiyatlı kafasına yatan bir paket bulursa bağlatacak, aylık ödediği 5 hat var zaten