- Konu Sahibi Konu Sahibi
CW yi dert etmiyorum hocam. Çünkü benim duymam imkansız. Kasa ayağımın altında ve masanın baya derininde. Sadece tanımını bilmediğim ses beni rahatsız etti. Fanlar çalışmazken elektronik bir cihaz içerisinden saat tıkırtısı gibi ses gelmesi acaba bu cihazın bir arızası mı olduğu şüphesini uyandırdı. Bütün testlerde hiçbir değerde anormallik yokken bu sefer bu şüphe uzun vadede sorun çıkartırmı şüphesine döndü. Çıkan sesin tanımını tabiri caizse abartarak söylüyorum 500 tane foruma açınca hiç kimse CW ihtimali vermedi. En son kendi testlerim sonucu eğilip ekran kartınının plakasının işlemci kısmına denk gelen kısma steteskop koyup dinlemek oldu. Evet ses işlemci kısmından geliyordu. Bu netti. Ama bu ses ne sesiydi. Tesadüfen mouse elimdeydi. Yere koyarken imleci oynadı. Bi anda tıktık sesini takiben o ses Hızlanan bir motor misali CW ye dönüştü. Böylelikle 100 lerce kişi çözemediğimiz olayın gerçekten bir CW çeşidi olduğunu öğrendik. Ondan sonra zaten iç rahatlamasına döndü. Akabinde oyun kapanmaları başladıundervolt ya da overclock bazen iyileştirebilir CW'yi nebi akgün'ün oc rehberi videosu var bir araştır belki işine yarar.