İnno3d iChill Rtx 3070 alınır mı

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
9000
Merhaba
bahsettiğim karttan alacağız kartın furmark 79 derece içi açılmamış tüm ledleri aktif pas oksit cw vs yok iyi bir marka model mi macun değişimi yapıp kullanayım mı yoksa derecesi normal mi

Furmark 1366*768P ve msı kombustor 7500mb vram testlerini yapıp beraberinde gpu-z sensor den grafiği izlemek lazım.

Bene 9K'ya daha iyi model bulursun bu karta atlama. Resimler geldikten sonra yorumu tekrar güncellerim.

Furmark 1366*768P ve msı kombustor 7500mb vram testlerini yapıp beraberinde gpu-z sensor den grafiği izlemek lazım.
Hocam kartın sıcaklığını düşürmek için uv yapıp mı kullanmalıyım yoksa bakım mı yaptırayım karta termal macun değişimi

İki hafta önce tepe model 3060Ti GDDR6X 9K'ya bulduk, 1 yıl garantisi devam ediyordu. Bence biraz aramaya devam edin.

İki hafta önce tepe model 3060Ti GDDR6X 9K'ya bulduk, 1 yıl garantisi devam ediyordu. Bence biraz aramaya devam edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartın şuan güncel furmark değerleri bunlar kasa değiştirilerek yapıldı sizce nasıl içi açılmamış kutulu 8200 TL'ye anlaştık

Ekler

• IMG_6201.webp
    IMG_6201.webp
    742.4 KB · Hit: 20
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartın şuan güncel furmark değerleri bunlar kasa değiştirilerek yapıldı sizce nasıl içi açılmamış kutulu 8200 TL'ye anlaştık
Termal değerler çok iyi görünüyor. Problem yok gibi. Ama ben furmark testlerine güvenmiyorum. En azından 30 dakika cyperpunk gibi bir oyunda test edin ve termal değerlere bakın.

Termal değerler çok iyi görünüyor. Problem yok gibi. Ama ben furmark testlerine güvenmiyorum. En azından 30 dakika cyperpunk gibi bir oyunda test edin ve termal değerlere bakın.
onu artık geldiğinde yapabilirim kart trabzonda ben istanbuldayım face grup moderatörü + diğer gruplarda çokca refi olan birinden aldım

Geri