K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
Mükemmel oyun evet bitirmiştim zamanında temrar oynayasım varOynayabileceginiz en iyi secimli hikayeli oyunlardan birisi. Sahip olmayanlar mutlaka alsin. Basyapit bir oyun
Markus REIS <3
Tr dublaj olsa tadından yenmezdi buarada ama böylede iyiGayet uygun oynamayan varsa alsın oynasın film izlercesine oynarsınız
O da onların ayıbı ne yapalımTr dublaj olsa tadından yenmezdi buarada ama böylede iyi
Konusu nedir acaba şu anda ghost of tsushima oynuyorum ve çok sarıyor, tloa II rdr 2 gibi oyunlar sarmamıştı beni gamepad ve 4k monitör ile oynayacağımGayet uygun oynamayan varsa alsın oynasın film izlercesine oynarsınız
2018 de 20 liraya almıştım Detroiti.
Epic bedava dağıtsa yine gider malum sitelerden indiririm o derece sevmiyorum kendilerini. Bu kadar kötü bir indirme sistemi olamaz ya…
Ben epici seviyodum ya kötü değilEpic bedava dağıtsa yine gider malum sitelerden indiririm o derece sevmiyorum kendilerini. Bu kadar kötü bir indirme sistemi olamaz ya…
Saracagına emınım ayrıca 42 TL'ye boyle oyun kacmazKonusu nedir acaba şu anda ghost of tsushima oynuyorum ve çok sarıyor, tloa II rdr 2 gibi oyunlar sarmamıştı beni gamepad ve 4k monitör ile oynayacağım
Gelecekte geçen bir hikaye yapay zeka olan 3 robotu kontrol ederken dünyanin seyrini değiştiriyorsun al dene bu fiyata artik oyun kalmadiKonusu nedir acaba şu anda ghost of tsushima oynuyorum ve çok sarıyor, tloa II rdr 2 gibi oyunlar sarmamıştı beni gamepad ve 4k monitör ile oynayacağım