🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

Dynatab 75x var aşşağı bakıyor keycapsler bunlar düz galiba alsam tatmin etmez dimi. Al sat için alınır galiba.

Buldum hocam fakat başka yerden satın alacağım. Bu pudding diye adlandırdığımız keycapsler rgb i daha mı iyi dağıtıyor ? Klavyemin tuş sayısıyla uygun mu ? Beyazını almayı düşünüyorum.
Daha fazla ışık geçiriyor çünkü alt kısımları şeffaf. Sizin klavyenizle de uyumlu, hatta daha fazla tuş da var tam boy klavyeler için. ANSI düzene sahip klavyelere uygun, sizinki de ansi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dynatab 75x var aşşağı bakıyor keycapsler bunlar düz galiba alsam tatmin etmez dimi. Al sat için alınır galiba.
Ejderha va sakuradan al bence onlar güzel, konuda bir arkadaş paylaştı onda varmış.

Daha fazla ışık geçiriyor çünkü alt kısımları şeffaf. Sizin klavyenizle de uyumlu, hatta daha fazla tuş da var tam boy klavyeler için. ANSI düzene sahip klavyelere uygun, sizinki de ansi.

Ejderha va sakuradan al bence onlar güzel, konuda bir arkadaş paylaştı onda varmış.
Hocam ejderha ve sakura çok hoşuma gitti klavyeme alsam rgb çok mu sönük kalır ?

Ejderiya yı yeşil mi alsam pembe mi yeşili de güzel de pembe baya iyi sanki.

Muhtemelen evet.

Yeşil pek belli olmuyor, kırmızı veya pembe daha iyi olur.
Kırmızı kalmamış pembe çekiyorum o halde sakura da hangisini beğenirsem onu alcam uygulamasını mı yüklemek lazım pcden olmuyo galiba indirim dimi.

Siparişi geçtim başka bu tarz şeyler varsa link atarsanız sevinirim değerlendirelim 380TL'ye bedava cidden.

Hocam bir yerden 200 tl ye buldum Magee dediğiniz markanın beyaz keycaplerini. Fiyat iyi mi ?

shein gibi bi sitede indirim buldunuz ve bunu sacma sapan klavye tuslarında kullanıyonuz cok ilgincsiniz pisman olcaksınız baska bi sey almadıgınıza

Geri