Daha fazla ışık geçiriyor çünkü alt kısımları şeffaf. Sizin klavyenizle de uyumlu, hatta daha fazla tuş da var tam boy klavyeler için. ANSI düzene sahip klavyelere uygun, sizinki de ansi.Buldum hocam fakat başka yerden satın alacağım. Bu pudding diye adlandırdığımız keycapsler rgb i daha mı iyi dağıtıyor ? Klavyemin tuş sayısıyla uygun mu ? Beyazını almayı düşünüyorum.
Ejderha va sakuradan al bence onlar güzel, konuda bir arkadaş paylaştı onda varmış.Dynatab 75x var aşşağı bakıyor keycapsler bunlar düz galiba alsam tatmin etmez dimi. Al sat için alınır galiba.
Hocam ejderha ve sakura çok hoşuma gitti klavyeme alsam rgb çok mu sönük kalır ?Daha fazla ışık geçiriyor çünkü alt kısımları şeffaf. Sizin klavyenizle de uyumlu, hatta daha fazla tuş da var tam boy klavyeler için. ANSI düzene sahip klavyelere uygun, sizinki de ansi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ejderha va sakuradan al bence onlar güzel, konuda bir arkadaş paylaştı onda varmış.
Daha fazla ışık geçiriyor çünkü alt kısımları şeffaf. Sizin klavyenizle de uyumlu, hatta daha fazla tuş da var tam boy klavyeler için. ANSI düzene sahip klavyelere uygun, sizinki de ansi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ejderha va sakuradan al bence onlar güzel, konuda bir arkadaş paylaştı onda varmış.
Muhtemelen evet.Hocam ejderha ve sakura çok hoşuma gitti klavyeme alsam rgb çok mu sönük kalır ?
Yeşil pek belli olmuyor, kırmızı veya pembe daha iyi olur.Ejderiya yı yeşil mi alsam pembe mi yeşili de güzel de pembe baya iyi sanki.
Kırmızı kalmamış pembe çekiyorum o halde sakura da hangisini beğenirsem onu alcam uygulamasını mı yüklemek lazım pcden olmuyo galiba indirim dimi.Muhtemelen evet.
Yeşil pek belli olmuyor, kırmızı veya pembe daha iyi olur.
Ne alınabilir merak ettim ?shein gibi bi sitede indirim buldunuz ve bunu sacma sapan klavye tuslarında kullanıyonuz cok ilgincsiniz pisman olcaksınız baska bi sey almadıgınıza
ikinci kolu olan 265e geliyor süper indirimhttps://tr.shein.com/500-In-1-Retro...-Perfect-Gift-Idea-p-86768841.html?mallCode=1 bişey dicem bu yeni indirimle kaça gelir mobilden baksanıza çok ucuz değil mi al sata bile gider.
5 hesap açıp 5 farklı sipariş versek bi sıkıntı olmıcak dimi 5 ürün alabiliyoz hala?ikinci kolu olan 265e geliyor süper indirim