crossplay özelliği var yüksek ihtimal sorun çekmeden oynayabilirsiniz.Arkadaşlarla Ready or Not oynayacağız. Benim steamde var arkadaşlar epic games indiriminden alacaklar. Birlikte oynanabiliyor mu?
Oyun destekliyorsa oynanır oyuna girdiğinizde İki hesabınızı da bağlayabiliyorsanız cross-platform desteği oluyor. Örneğin Dying Light Cross-platform desteği olan bir oyun steam'den girip epic hesabını bağlayınca cross oynanıyor.Arkadaşlarla Ready or Not oynayacağız. Benim steamde var arkadaşlar epic games indiriminden alacaklar. Birlikte oynanabiliyor mu?
crossplay özelliği var yüksek ihtimal sorun çekmeden oynayabilirsiniz.
Normalde steamden shift+tab yapıp arkadaşı davet edebiliyoruz ya epicten girdikleri için benim nasıl davet etmem gerekiyor?Oyun destekliyorsa oynanır oyuna girdiğinizde İki hesabınızı da bağlayabiliyorsanız cross-platform desteği oluyor. Örneğin Dying Light Cross-platform desteği olan bir oyun steam'den girip epic hesabını bağlayınca cross oynanıyor.
Cross platform oyunlarda oyun içi daveti kullanıyorsun.Normalde steamden shift+tab yapıp arkadaşı davet edebiliyoruz ya epicten girdikleri için benim nasıl davet etmem gerekiyor?
Tamamdır hocam teşekkürler.Cross platform oyunlarda oyun içi daveti kullanıyorsun.