mavibere
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 259
Bana göre güzel hocam ben beğendim.Renk doygunluğu da güzel.Hocam bende alıcam da bugün renk doygunluğu nasıl kötü gözüküyo mu
Bana göre güzel hocam ben beğendim.Renk doygunluğu da güzel.Hocam bende alıcam da bugün renk doygunluğu nasıl kötü gözüküyo mu
Curved sevmiyom ya link varsa bakayim bi kanka dedigim gibi projektör bile olur çok zamanım olmadiği icin fiyati abartmak istemiyorumG65B veya 34 inç curved kaliteli VA monitör önerecektim.
Televizyon olur mu?Curved sevmiyom ya link varsa bakayim bi kanka dedigim gibi projektör bile olur çok zamanım olmadiği icin fiyati abartmak istemiyorum
OlurTelevizyon olur mu?
KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor. 5000:1 kontrast dizi filmlerde keyif verir.
Seni bi konuda daha rahatsiz etcem özele bakarmisin kankaKTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor. 5000:1 kontrast dizi filmlerde keyif verir.
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
hocam kurduktan sonra size bir şey sormak isterim monitördeki yukarı ve aşağı oynatma özelliğini kullanabiliyormusunuz vede monitor cok sallanıyormu hocamŞuan ayağımın altında sıfır kapalı kutu, eve gidip kuracam bakalım.
Aşağı yukarı oynatma bu ekranda yok hocam asansörlü sistem, fazla sallanmıyor monitör ayağı sağlam gayet.hocam kurduktan sonra size bir şey sormak isterim monitördeki yukarı ve aşağı oynatma özelliğini kullanabiliyormusunuz vede monitor cok sallanıyormu hocam