🔥İndirim LENOVO 23.8" LEGION R24e 0.5Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR 3.999TL

Bu monitör 4k etmez, kampanyalar ile hb yaklaşık 3k gelen fiyatla almıştım. Ayaklar r25i30 ile aynı fakat dış panel malzeme kalitesi geri dönüşümde plastikten yapılmış gibiydi. Panel renk canlılık yok, karanlık ekran bakıyor gibiydim. Renklerde canlı göstermiyordu. Kısaca ben begenmedim. Viewsonic vx2428j bile bundan güzel gözüküyordu.(Kötü modelin de kötüsü)

KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor. 5000:1 kontrast dizi filmlerde keyif verir.

KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor. 5000:1 kontrast dizi filmlerde keyif verir.
Seni bi konuda daha rahatsiz etcem özele bakarmisin kanka

11 Haziran da aldım bu monitör den ancak malesef biraz karanlık Şimdilik tek şikayetin biraz karanlık olması. (Yan yana 2 pc aynı oyunu oynuyoruz ekran kartı benim ki daha iyi onun haricinde bilgisayar, bilgisayar ayarları ve oyun ayarlarimiz bire bir aynı Oda ve masa bile aynı yan yana ama benim ekran karanlık kalıyor.)

hocam kurduktan sonra size bir şey sormak isterim monitördeki yukarı ve aşağı oynatma özelliğini kullanabiliyormusunuz vede monitor cok sallanıyormu hocam
Aşağı yukarı oynatma bu ekranda yok hocam asansörlü sistem, fazla sallanmıyor monitör ayağı sağlam gayet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri