Kasam için işlemci soğutucu önerisi

Bunu Al Yeterlidir .

Radyatöro siyah olsa alıcamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartıj destekliyorsa kontrolcü alman lazım sanırım veya her anakart markasının kendi uygulaması vardı rgb ayarı için
Kasadan ayarlayacağım RGB sini

Radyatöro siyah olsa alıcamda

Kasadan ayarlayacağım RGB sini
Anakartında kontrolcü varmı ki rgb desteksizlerde ayarlanmıyor kasadaki rgb kontrolcüsüde anakarta bağlı ya

Anakartında kontrolcü varmı ki rgb desteksizlerde ayarlanmıyor kasadaki rgb kontrolcüsüde anakarta bağlı y
Hocam anakarta sadece CPU fan soketini takıcam diğerinide kasanın fanlarının RGB girişine takıcam

Hocam anakarta sadece CPU fan soketini takıcam diğerinide kasanın fanlarının RGB girişine takıcam
Kasanın üstündeki tuştanda fanlarla beraber soğutucununda rengini ayarlayacağım

Kasanın fan renk ayarlarının kablolarıda anakarta takılmıyormuydu @Michael_Scofield

Kontrolcü Varsa Kontrolcüye Oradan Reset Tuşu İle Kontrol Ediliyor .

Kontrolcü Yoksa Direkt Anakart Üzerinden Bağlantı Yapılıp Yazılım Veya Anakart Biosu Üzerinden Kontrol Ediliyor .

Kontrolcü Yoksa Direkt Anakart Üzerinden Bağlantı Yapılıp Yazılım Veya Anakart Biosu Üzerinden Kontrol Ediliyor .
He anakart biosuda sanırım a serileri desteklemiyor rgb

Kontrolcü var kasamda özellik olarak bende renkleri kasamla aynı olsun diye kontrolcüye takıcam

He anakart biosuda sanırım a serileri desteklemiyor rgb
A serilerinde yok hocam dediğiniz gibi

Hocam bunu almayı düsünüyorum dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor ama fanlarındaki ışıkların rengi değişebiliyormu

Ben hiç değiştirmeyi düşünmedim ama 3-pinli RGB bağlantısı olduğu için muhakkak değiştiriliyordur anakartın yazılımıyla yada OpenRGB gibi programlar ile.

Geri