- Reaksiyon skoru
 - 6

Dediğim gibi güçlü bir işlemciye zayıf ekran kartı takarsak ne olur drop yaşanırmı?

hiç bir şey olmaz dümdüz kullanırsın.Dediğim gibi güçlü bir işlemciye zayıf ekran kartı takarsak ne olur drop yaşanırmı?
Hocam kafama takıldıda bütçe olmadığından i5 14400f e rx550 takıcam idarelik chatcpt korkutmuş boşuna .dhiç bir şey olmaz dümdüz kullanırsın.
hiç sorun olmaz tam tersş senaryoda olur i3 işlemciye xx70 xx80 serisi kart takmak gibi vsDediğim gibi güçlü bir işlemciye zayıf ekran kartı takarsak ne olur drop yaşanırmı?
O zaman tamam zaten online oyunlardan başka bişey oynayamıyoruz malum oyun fiyatlarındanİşlemci kullanan oyunlarda vrya işlemlerde hiç bir sıkıntı yaşamadım ama hatta ara sıra bazı oyunlarda 1080p60 8K bitrate ile yayın açtığımda bile ciddi oranda fps düşüşü veya drop yaşamadım
Lol ve cs de hiç sıkıntı yaşamadım lol 300-400 arası cs hatırlamıyoeum ama 144üstünü sabit veriyor fh5 te çok kasıyordu ve ets2 de kasma yaşıyorum(en yüksek ayarlarda +realistic graphich mod vs ile oynamayı denememden kaynaklı) ekstra olarak black desert online oynuyorum onda da hiç sıkıntı yaşamadım düşük ayarlardaO zaman tamam zaten online oyunlardan başka bişey oynayamıyoruz malum oyun fiyatlarından
O zaman tamam zaten çalışan başka bişey pek fazla göremiyor malum oyun fiyatlarından
Hocam bide sizce i5 14400f mi ryzen 7 5700x miLol ve cs de hiç sıkıntı yaşamadım lol 300-400 arası cs hatırlamıyoeum ama 144üstünü sabit veriyor fh5 te çok kasıyordu ve ets2 de kasma yaşıyorum(en yüksek ayarlarda +realistic graphich mod vs ile oynamayı denememden kaynaklı) ekstra olarak black desert online oynuyorum onda da hiç sıkıntı yaşamadım düşük ayarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt oyunlardan da örnek vereyim bu şekilde tam olarak aklında az çok canlanması için
Şuan güncel intel işlemciler hakkında pek bilgim yok kıyaslayamam ama ben işlemci tarafında amd den yanayım genel olarak ama bu kıyaslama için daha bilgili birinin buraya yazması veya yeni konu açmanız daha iyi olacaktırHocam bide sizce i5 14400f mi ryzen 7 5700x mi
Tavsiyeleriniz için teşekkürtler hocam goruşmek uzereŞuan güncel intel işlemciler hakkında pek bilgim yok kıyaslayamam ama ben işlemci tarafında amd den yanayım genel olarak ama bu kıyaslama için daha bilgili birinin buraya yazması veya yeni konu açmanız daha iyi olacaktır
AMD senin için daha mantıklı olur anakartı desteklediği için ileride yukseltirsinHocam bide sizce i5 14400f mi ryzen 7 5700x mi