🔥İndirim ASRock RX 9070 XT Steel Legend Dark 16GB 33.999,00TL

Burda sorun yaşamadım diyenlere inanmıyorum. Ekran kartı ayarlarım mı sıfırlanmadı defalarca. Amd radeon programım kendi kendine mi silinmedi. Zaten ekran kaydı ve diğer özelliklerden bahsetmiyorum bile. O kadar para verip de böyle sorunlar yaşamak isteyen devam edebilir. Rekabetçi oyun oynayanlar için de nvidia reflex zaten olmazsa olmaz. He ben hikaye oynuyorum ekran kaydı almıyorum ayarlar benim için önemli değil ekran kartı ayarlarına ulaşamasam da aygıt yöneticisinde yüklü gözüksün arada bi mavi ekran da sorun değil diyenler için öneririm.
kardeş yalan mı söyleyeceğim şahsen hiçbir sorun yaşamadım
sen ve o sorun yaşıyor diye bende de mi sorun olmalı?

Fiyatlarda şişme falan yok arkadaşlar. Memur maaşlarına zam geldi + TCMB faiz indirdi. Dolar kuru artıyor + enflasyon fiyatlara yansımaya başlıyor. Fiyat düşecek diye beklemeyin önümüzdeki süreçte faiz indirimleriyle daha da artacaktır. ihtiyacınız varsa gaming gecesi kart kampanyası bir şey denk getirip alın. Ülker çikolatalı gofret bile alsanız karlı çıkarsınız bu dönemde.

Konteyner sektöründe çalışıyorum nereye 6 ay yahu 1 ayda çinden, amerikadan konteyner gemileri geliyor. MSC, Maersk, Hapag, Evergreen hepsiyle çalışıyoruz 6 ay güzel salladın :kekw:

Dediğim gibi koskoca Türkiye'de tek bir örnek gösterebiliyorsun, devamı varsa at inceleyelim ama binlerce satılan kart üzerinden tek bir kişiyi örnek göstererek sanki kronik sorunmuş gibi lanse etmek çok saçma.
dostum örnek vermektemi yasak gemi ile geliyorsa tahmin yürütüyorum gemicimiyim ben dedigim gibi sorun ortada isteyen alır istemeyen almaz

sen masaüstünde yenile yapıyorsundur hocam ondandır
AMD yi gram sevmem ama F/P olduğu için yıllarca AMD kart kullandım şuan 9070 XT var herhangi bir sorun, sıkıntıya denk gelmedim. Öncesinde 3080 ondan önce de 6800 vardı yine 6800 de gayet sorunsuz stabil çalışıyordu.

vatanda 27 binden fişeklemişler, bu fiyatları görünce bir şey alasım gelmiyor valla.
o 9070'dir muhtemlen. 9070xt'yi çıktığından beri o fiyatlara hiç görmedim. Çıktığından beri takip ediyorum, 28 bine 9070 aldım bir kaç ay önce.

o 9070'dir muhtemlen. 9070xt'yi çıktığından beri o fiyatlara hiç görmedim. Çıktığından beri takip ediyorum, 28 bine 9070 aldım bir kaç ay önce.
2 hafta cuma boyunca 9070 xt 27k ya 9070 düzde 22,5 a satıldı fakat bir daha olmayacak.

Mağara soğuk muydu dostum? 27K dan 9070XT pulse satıldı, 31K dan da 9070XT Aorus ve Taichi. 28 bine 9070 zaten indirim olmasa bile kazık fiyat.

9070xt fiyatlara baktigin zaman suan temiz garantili 7900xt kovalamak mantikli gibi. Aradaki fark fsr4 harici yok gibi

Bi' kaç hafta arka arkaya gaming gecesinde güzel kartlar geldikten sonra daha da gelmedi. Buradaki taksit avantajı aslında makul olan, çünkü nakit para bağlamak biraz saçma.
Biz satışlar doygunluğa ulaşıp fiyatlar biraz geri çekilir diye beklerken aksine yukarıya gidiyor. Makas daralırsa 5070TI'ye döner bu ibre...

Geri