7800X3d için anakart önerisi

0ptimuss

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlarım iyi günler.
7800x3d işlemcim var. Anakartta bir karar kılamafım uzun zamandır. B850 bakıyordum ama fitatları yüksek. Bu anakart nasıldır(fiyat olarak) 9 taksit olması da cezbediyor. Şimdiden teşekkürler.

x670e gaming plus wifi kullanıyorum 7800x3d ile bakabilirsin istersen.

Dostlarım iyi günler.
7800x3d işlemcim var. Anakartta bir karar kılamafım uzun zamandır. B850 bakıyordum ama fitatları yüksek. Bu anakart nasıldır(fiyat olarak) 9 taksit olması da cezbediyor. Şimdiden teşekkürler.
İmzamda olan x870 ise tercih edebilirsin high topluyorsan 20 faz bendeki anakart bir tık daha iyi Gigabayte X870 Aorus Elite Wifi7 Beyaz bendeki.

Dostlarım teşekkür ederim cevaplarınız için. X670e mi yoksa 2-3 bin fazla verip x870e mi almak mantıklı. Belki 1 sene kullanıp satma gibi bir ihtimalim var. Satarken de rahat olsun diye tomahawk almak istedim. Doğru mu düşünüyorum sizce. X870e tomahaek için 15 iyi bir fiyat mı? X670e de denk geliyor 12-13 bandına

Dostlarım teşekkür ederim cevaplarınız için. X670e mi yoksa 2-3 bin fazla verip x870e mi almak mantıklı. Belki 1 sene kullanıp satma gibi bir ihtimalim var. Satarken de rahat olsun diye tomahawk almak istedim. Doğru mu düşünüyorum sizce. X870e tomahaek için 15 iyi bir fiyat mı? X670e de denk geliyor 12-13 bandına
Bu videolara bi göz gezdirebilirsin hocam

Yukarıdaki videoyu izledikten sonra sanırım almak isteyeceğin anakartı paylaşıyorum :p

Güzel anakarttır fiyatına göre dolu bir kart ama gigabyte ben ısınamadım bi ilk anakartım gigabyte'dı am5 geçince msi aldım

Dostlarım iyi günler.
B650 chipset yeterli olur. WiFi kart olsun istersen WiFi olanlara bak. Asus markasına bakarsan, prime serisinde WiFi yok.

Güzel anakarttır fiyatına göre dolu bir kart ama gigabyte ben ısınamadım bi ilk anakartım gigabyte'dı am5 geçince msi aldım
Evet gerçekten dediğiniz gibi çok dolu bir anakart.
VRM olsun M2 yuvalarıyla olsun ram kapasitesi vs olsun çok iyi.
Şahsen bugünkü aklım olsaydı açıkçası bende bu anakartı alırdım.
9800x3D yerine de 9700x alır toplamda 25k daha kâr ederdim.
Çok gereksiz para harcaması yaptığımı fark ettim sonradan ama yapacak bir şey yok maalesef.

Evet gerçekten dediğiniz gibi çok dolu bir anakart.
VRM olsun M2 yuvalarıyla olsun ram kapasitesi vs olsun çok iyi.
Şahsen bugünkü aklım olsaydı açıkçası bende bu anakartı alırdım.
9800x3D yerine de 9700x alır toplamda 25k daha kâr ederdim.
Çok gereksiz para harcaması yaptığımı fark ettim sonradan ama yapacak bir şey yok maalesef.
Gereksiz değil hocam aslında çok ileriye dönük bir sistem olmuş sizinkisi hoş bir sistem. Tabi sistem toplarken o esnada para varken en iyisini alalım diyoruz ama aslında ortalama fiyatlarda olanlar da gayet iş görüyor.

Gereksiz değil hocam aslında çok ileriye dönük bir sistem olmuş sizinkisi hoş bir sistem. Tabi sistem toplarken o esnada para varken en iyisini alalım diyoruz ama aslında ortalama fiyatlarda olanlar da gayet iş görüyor.
Aynen öyle.
2K oynuyorum oyunları ve 9800x3D'nin abartmıyorum 2K'da 9700x'den hiçbir fazlası yok mesela.
Ben 9800x3D alırken 9700x 8-9k idi üstelik. 105W TDP açılınca kıymete bindi işlemci 6-7k'ya düştü fark şimdi.
O zamanlar 13-14k fark vardı. Anakart içinde aynı geçerli. Bu Eagle AX gayet işimi görürdü ama neyse işte benim bilgisizliğimdi.
O yüzden bilinçli ihtiyaca göre almak en iyisi hocam naçizane söylemek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri