Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,981
Kürşat Reis![]()
Lian Li Hydro-Shift LCD 360 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (FANSIZ) (G89.GHSLCD36NB.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kutu kola malzemesinden yapıldım diye bağırıyoKötü Bence Mini V2 Daha Hojdir
Vector 100 Bununla Kapışır
![]()
Ranker Rigel White ARGB Tempered Glass USB 3.0 Type-C E-ATX Mid Tower Kasa
Ranker Rigel White ARGB Tempered Glass USB 3.0 Type-C E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Merhaba canım keyifler nasılKürşat Reis![]()
Pompası iyi değil bu modelin, sadece ergonomi + lcd olayı +.![]()
Lian Li Hydro-Shift LCD 360 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (FANSIZ) (G89.GHSLCD36NB.00) - incehesap.com
Daha ne bekliyonFPS oyunlarında mevcut soğutma ile 60-70 civarı çalışıyor işlemci bitfenix ne halde çalışır tahmini hocam?
Kullandınız mıPompası iyi değil bu modelin, sadece ergonomi + lcd olayı +.
Max 8k bütçe bandında en akıllıca seçim Arctic Liquid freezer 3 pro mu hocam?![]()
50-55 kaymak gibi olmaz mı?Daha ne bekliyon
Merhaba canım keyifler nasıl
Bomboş masraf olur bende 70 derecr oynuyorum kule tipiyle yetiyorMax 8k bütçe bandında en akıllıca seçim Arctic Liquid freezer 3 pro mu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50-55 kaymak gibi olmaz mı?
Evet trdeki tüm aioları kullandım. Galahad serisindeki pompa yok bunda. Galahadda asetek 8th var; ryujiinle aynı pompa.Kullandınız mı
Dostum sen bunu al bana güvenMax 8k bütçe bandında en akıllıca seçim Arctic Liquid freezer 3 pro mu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50-55 kaymak gibi olmaz mı?