PEŞİN FİYATINA TAKSİT İLE KAÇIRILMAYACAK FİYAT İHTİYACI OLAN DEĞERLENDİRSİN.

saf güç isteyen alabilirfsr 4 desteklemiyor rdna 3 alınmaz.
evette bunu alacağına rtx 5070 al ya da az daha ver rx 9070 xt al 32 33 e bulunuyor. 2.el harici alınmaz bu kartlar oda max22.saf güç isteyen alabilir
Saf güç de 5070ti bf6 için örnek vereyim mfg 4x yaptığım da var 8 MS gecikmeden 10 MS çıkmıştı FPS 120 den 400, FPS çıktı bu zaman da saf gücün pek bir anlamı yok.saf güç isteyen alabilir
Keşke okadar fps kazancının görüntüye etkisi olsa gecikme az artmış gibi gözükse de hissedilir input lag oluyor üstüne misal 80 fpsten 200 fpse çıkıyorsun ama akıcı hissetmiyorsun akıcı deneyim yaşaman için en az 100 fps felan alacaksanki ozaman MFG bi işe yarasın.Saf güç de 5070ti bf6 için örnek vereyim mfg 4x yaptığım da var 8 MS gecikmeden 10 MS çıkmıştı FPS 120 den 400, FPS çıktı bu zaman da saf gücün pek bir anlamı yok.
Zaten 120 FPS alıyorum aktif olarak 2x kullandım 4x mantıksız geldi.Herhangi bir akıcı olmayan bir durum yaşamadım belki lag yüzünden vuramadigim adam olmuştur ben ne farkettim ne hissettim.Keşke okadar fps kazancının görüntüye etkisi olsa gecikme az artmış gibi gözükse de hissedilir input lag oluyor üstüne misal 80 fpsten 200 fpse çıkıyorsun ama akıcı hissetmiyorsun akıcı deneyim yaşaman için en az 100 fps felan alacaksanki ozaman MFG bi işe yarasın.
Daha düne kadar rdna 3 vardı fsr 3 vardıfsr 4 desteklemiyor rdna 3 alınmaz.