Hocam bide vram arttırılıyormuş zaten duyduğuma göre uygun bulunursa?fazlasıyla yeterli gibi olağanüstü bir teknolojik atılım ve yeni bir oyun çıkmazsa
hikaye oyunlarınıda en kötü orta ayarlarda dlss açık şekilde oynarım orta ile yüksek arasında çok fark görmüyorum açıkcası benBen şahsen yeterli olacağını düşünüyorum çünkü espor oyunları için görselden ziyade düşük gecikme önemli.
Yeter tabii ki, bu 8GB olayı fazla abartılıyor.Arkadaşlar sizce 8gb vram gelecek 5 yıl için espor oyunlarında yetermi LOL Valorant gibi oyunlarda hikaye oyunlarındada orta ayarlarda dlss açık şekilde yeter mi?
Hocam daha yeni 5060 aldımda bugün gelicek keşke 4070 alsamıydım diye düşünüyorum zaten 1080p kullanıyorumYeter tabii ki, bu 8GB olayı fazla abartılıyor.
5060 8 gb alınmaz ama gerçekten.Hocam daha yeni 5060 aldımda bugün gelicek keşke 4070 alsamıydım diye düşünüyorum zaten 1080p kullanıyorum
Hocam 12 bine sıfır olarak aldım da5060 8 gb alınmaz ama gerçekten.
4060 ti 8gb'ı tokatlayan bir kart o fiyata bir düzine alınırdı.Hocam 12 bine sıfır olarak aldım da
Ben olsam almazdım en az 12 gb vram şart, bir süre sonra rekabetçi oyunlar sıkıyor hikayeli oyun oynamaya başlarsan anlarsınHocam 12 bine sıfır olarak aldım da
Hocam zaten en kötü orta ayarlarda oynatır mı dedim dlss açık şekildeBen olsam almazdım en az 12 gb vram şart, bir süre sonra rekabetçi oyunlar sıkıyor hikayeli oyun oynamaya başlarsan anlarsın