maalesef video izlemeden yapilacak bir is oldugunu sanmiyorum en iyisi pc toplama videolarina goz atmaniz hocamBakın kablolar böyle
beyaz kablolar fanlardan geliyor kontrolcü varsa kasada onları ona bağlaman lazım gücüde genelde sata girişinden alırlar psudaki sata yerine takıcanArkadaşlar selam bugün yeni bir kasa aldım ancak psu kablolamada biraz sıkıntı yaşadım çünkü kasasın kendi içinde kablolar vardı ve benim psumdada vardı psudakiler çıkarılmadığı için yapamadım gibi yardım edermisiniz ?
Kontrolcü var gibi görünüyor kontrolcüye bağlılar zaten ucu da anakartın cha_fan slotuna uygun gibi görünüyor. Kasa farklı ama benim kullandığım kasa da kontrolcü olmadan fanlar önce kendi aralarında sonra en sonda da cha_fan a bağlanıyorlarbeyaz kablolar fanlardan geliyor kontrolcü varsa kasada onları ona bağlaman lazım gücüde genelde sata girişinden alırlar psudaki sata yerine takıcan
Beyaz kablolar ile ilgili bilgi kasanın kitapçığında vardır muhtemelen oraya bakabilirsin net bir bilgi içinHocam baktım ama hiç beyaz kablolar hakkında bilgi verilmemiş
rgb kısmı için kontrolcüye bağlıcan cha fan kısmına yine bağlaman lazım. dediğim sata kısmını bağlamayı unutmaKontrolcü var gibi görünüyor kontrolcüye bağlılar zaten ucu da anakartın cha_fan slotuna uygun gibi görünüyor. Kasa farklı ama benim kullandığım kasa da kontrolcü olmadan fanlar önce kendi aralarında sonra en sonda da cha_fan a bağlanıyorlar
Dediğim gibi kasa farkı olabilir ben kendi kasamdan örnek verdim hiç bir sata bağlantısı yok bende direkt olarak tek bir cha_fan a bağlayarak ön paneldeki 3 fanı birden kontrol edebiliyorumrgb kısmı için kontrolcüye bağlıcan cha fan kısmına yine bağlaman lazım. dediğim sata kısmını bağlamayı unutma
bu fanların kablolarına bak öyle değildir belkiDediğim gibi kasa farkı olabilir ben kendi kasamdan örnek verdim hiç bir sata bağlantısı yok bende direkt olarak tek bir cha_fan a bağlayarak ön paneldeki 3 fanı birden kontrol edebiliyorum
O yüzden kasanın kitapçığında yazıyordur oradan kontrol etmesi daha net bir şekilde belli eder dedim zaten her ürün aynı olmuyorbu fanların kablolarına bak öyle değildir belki
onlar fan kablosudur kablolar birbirine takılır en uç kablo molex veya sata üstünden güç alırHocam baktım ama hiç beyaz kablolar hakkında bilgi verilmemiş