Bana laf attığını düşündüğüm kişilere nasıl davranmalıyım? 🤔

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Ordu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Üzerimde bol siyah pantolon, 23-24 Beşiktaş forması, parlak kolye ve bileklik var.

Kız oldukları için münakaşa giresimde yok

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ordu’daki memleketime geldim. Merkezde yürürken 17-18 yaşlarında üç kız gördüm, bir dükkânın önünde taşa oturmuşlardı. Ben de önlerinden geçiyordum. Konuşurlarken içlerinden biri, “Yapıştır sana Suna bir tane” dedi. Bana mı dediler emin olamadım, “Herhalde bana dememiştir” diye düşünüp yoluma devam ettim. Oradan uzaklaştım ama aklımda kaldı, içime dert oldu. Bana söylediler mi diye hâlâ düşünüyorum. Aileme isim verdim, şimdi tekrar onların oraya doğru yürüyorum. Ne yapayım? Bu kızlarla uğraşasım var.
Üzerimde bol siyah pantolon, 23-24 Beşiktaş forması, parlak kolye ve bileklik var.

Üzerinde ne olduğu bilgisini niye verdin hocam ve kızlarla niye uğraşıyorsun sana dememislerdir kafanı yorma her şeye kafanızı yorarsaniz kafayı yersiniz iyi günler

Üzerinde ne olduğu bilgisini niye verdin hocam ve kızlarla niye uğraşıyorsun sana dememislerdir kafanı yorma her şeye kafanızı yorarsaniz kafayı yersiniz iyi günler
İnsanlar tanımadıkları bı insanı giyinisine göre yargılıyor çünkü konuda belirtmek istedim

Hocam her şeye kafa yormassak en azından böyle durumlarda ses cıkartmassak karşıdaki kişi kendini dokunulmaz sanıyor

İnsanlar tanımadıkları bı insanı giyinisine göre yargılıyor çünkü konuda belirtmek istedim

Hocam her şeye kafa yormassak eziklik e kadar gider bu
Tamam hocam kızları buldunuz diyelim ne diyeceksiniz kızlara 1 saat önce onunuzden geçtim bana mı laf attıniz mi diyeceksiniz haydi dediniz diyelim sana demedik deseler hic bir şey yapamazsın uğraşmaya değmez o yüzden ondan dedim hocam

Neden bu kadar boş işlerle uğraşıyorsun? Bir tepki verecek olsaydın olay anında vermeliydin.

Şuan tepki verirsen garip olur olayın üstünden zaman geçmiş bide tanıyorsun galiba kızları aileme isim verdim demişsin çünkü keyfinize bakmanızı tavsiye ediyorum tekrardan iyi günler

Neden bu kadar boş işlerle uğraşıyorsun? Bir tepki verecek olsaydın olay anında vermeliydin.
Belki bana demişlerdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan tepki verirsen garip olur olayın üstünden zaman geçmiş bide tanıyorsun galiba kızları aileme isim verdim demişsin çünkü keyfinize bakmanızı tavsiye ediyorum tekrardan iyi günler
Önünden gecicem gene ayni tepkiyi verirlerse bende tepki vericem

olum iyimisin laaa

Gittim geçtim bu safer bişey demediler yanlarında 2 3 keko vardı gittim torpil aldım 3 tane torpil attım kaçtım içim rahatladı

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Git telefonla konus or*spulara bak hayırdır ya falan de önlerinden geçerken ağrnwğrnwps. Baktın laf ediyor çek 2 tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,501
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri